جمعه, ۱ بهمن, ۱۴۰۰ / 21 January, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه فریتاتا ی گوجه فرنگی و پستو


مواد لازم فریتاتای گوجه فرنگی و پستو

پنیر موتزارلا رنده شده 1 پیمانه
سس پستو ⅓ پیمانه
تخم مرغ 8 عدد
گوجه فرنگی کوچک 2 عدد
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم

 


طرز تهیه فریتاتا ی گوجه فرنگی و پستو

طرز تهیه فریتاتای گوجه فرنگی و پستو

    فر را با دمای 220 درجه سانتی گراد از پیش گرم می کنیم.
    تخم مرغ را در کاسه ای بزرگ هم زده، سس پستو را همراه با ¾ قاشق چای خوری نمک، ¼ قاشق چای خوری فلفل و ¾ پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده اضافه می کنیم.
    در تابه ای 25 سانتی متری روغن را بر روی حرارت متوسط داغ کرده، مخلوط تخم مرغ را حدود 1 تا 2 دقیقه می پزیم. (هر از چند گاهی مخلوط را هم می زنیم).
    گوجه فرنگی ها را نازک حلقه کرده و  به صورت یک لایه بر روی مخلوط تخم مرغی چیده و باقی مانده پنیر را بر روی آن می ریزیم.
    حدود 10 تا 12 دقیقه مواد را در فر حرارت می دهیم تا پنیر روی غذا پف کرده و مرکز آن به خوبی پخته شود.
    سپس حدود 5 دقیقه کنار نگه می داریم و قبل از منتقل کردن روی ظرف برای برش با کف گیر لاستیکی کناره ها و زیر املت را آزاد می کنیم.
    در انتها غذا را مثلثی برش زده و سرو می کنیم.


طرز تهیه فریتاتا ی گوجه فرنگی و پستو

نکات تکمیلی در مورد فریتاتا

فریتاتا جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
فریتاتا را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه فریتاتا ی گوجه فرنگی و پستو


همچنین مشاهده کنید





روزنامه ایرانسایت خبرآنلاینخبرگزاری ایسناسایر منابعروزنامه تعادلسایت مجله شبکهخبرگزاری ایلناسایت نامه نیوزسایت اقتصادنیوزسایت همشهری‌آنلاین