سه شنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۱ / 5 July, 2022
مجله ویستا

کبه برنجی | طرز تهیه کبه برنجی


مواد لازم برای کبه برنجی



    گوشت چرخ کرده=250گرم
    برنج =یک بیمانه
    سیب زمینی = یک عدد متوسط
    نخود لپه =به میزان دلخواه
    پیاز =یک عدد بزرگ
    جعفری خرد شده ادویه فلفل سیاه نمک
    روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه کبه برنجی




پیاز را کمی تفت میدهیم گوشت را اضافه میکنیم +ادویه+فلفل سیاه +نمک+نخود لپه پخته شده+جعفری در مرحله بعدی سیب زمینی را در اب برنج می گذاریم تا با برنج بپزه مثل پلو پختن معمولی .
وقتی برنج پخت ان را ابکش می کنیم و همراه سیب زمینی میکوبیم تا خمیر مانند بشه بعد کمی از برنجها بر می داریم توی دستمون پهن میکنیم وازمواد گوشتی مقداری وسط ان می گذاریم ومیبندیم به طوری که مواد برنجی دور تادور مواد گوشتی را بگیره .


کبه برنجی | طرز تهیه کبه برنجی


بعد روغن را داغ میکنیم وکبه ها را یکی یکی سرخ میکنیم وگرم گرم نوش جان می کنیم فقط توجه کنید موقع سرخ کردن کبه ها در ما هیتا به به همدیگه نچسبند .(بهتره که بعد از اینکه کبه ها رو پیچیدید قبل از سرخ کردن داخل تخم مرغ زده شده غلط بدید و بعد داخل روغن بندازید تا سرخ شه)


کبه برنجی | طرز تهیه کبه برنجی

نکات تکمیلی در مورد کبه برنجی

کبه برنجی جزو غذای ملل - عربی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
کبه برنجی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

کبه برنجی ، طرز تهیه کبه برنجی


همچنین مشاهده کنید





سایت سلام نوروزنامه ایرانسایت دیجیاتوروزنامه ابتکارروزنامه آفتاب یزدخبرگزاری تسنیمسایت الفروزنامه شرقسایت برترینهاروزنامه دنیای اقتصاد