شنبه, ۱۱ آذر, ۱۴۰۲ / 2 December, 2023
کبه برنجی | طرز تهیه کبه برنجی
گوشت چرخ کرده=250گرم
برنج =یک بیمانه
سیب زمینی = یک عدد متوسط
نخود لپه =به میزان دلخواه
پیاز =یک عدد بزرگ
جعفری خرد شده ادویه فلفل سیاه نمک
روغن برای سرخ کردن
پیاز را کمی تفت میدهیم گوشت را اضافه میکنیم +ادویه+فلفل سیاه +نمک+نخود لپه پخته شده+جعفری در مرحله بعدی سیب زمینی را در اب برنج می گذاریم تا با برنج بپزه مثل پلو پختن معمولی .
وقتی برنج پخت ان را ابکش می کنیم و همراه سیب زمینی میکوبیم تا خمیر مانند بشه بعد کمی از برنجها بر می داریم توی دستمون پهن میکنیم وازمواد گوشتی مقداری وسط ان می گذاریم ومیبندیم به طوری که مواد برنجی دور تادور مواد گوشتی را بگیره .
بعد روغن را داغ میکنیم وکبه ها را یکی یکی سرخ میکنیم وگرم گرم نوش جان می کنیم فقط توجه کنید موقع سرخ کردن کبه ها در ما هیتا به به همدیگه نچسبند .(بهتره که بعد از اینکه کبه ها رو پیچیدید قبل از سرخ کردن داخل تخم مرغ زده شده غلط بدید و بعد داخل روغن بندازید تا سرخ شه)
کبه برنجی جزو غذای ملل - عربی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
کبه برنجی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .