پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه گوشت و براکلی سرخ شده به سبک چینی


مواد لازم گوشت و براکلی سرخ شده به سبک چینی


سس سویا     3 قاشق غذاخوری
آب سیب     3 قاشق غذاخوری
سرکه سیب     1 قاشق غذاخوری
شکر     1 قاشق غذاخوری
سیر ریز خرد شده     3 حبه
فلفل سیاه     به میزان لازم
گوشت استیکی     600 گرم
روغن کانولا     1 قاشق غذاخوری
آرد ذرت     1 قاشق غذاخوری
کلم بروکلی     1 بوته
نمک     به میزان لازم


طرز تهیه گوشت و براکلی سرخ شده به سبک چینی


طرز تهیه گوشت و براکلی سرخ شده به سبک چینی

    در یک ظرف بزرگ و کم عمق، سس سویا، آب سیب، سرکه، شکر، سیر خرد شده و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه می ریزیمو آنها را با هم مخلوط می کنیم. گوشت استیکی را باریک باریک برش می دهیم و آنها را در مخلوط سس سویا می اندازیم و قطعه های گوشت را کاملاً به مایه آغشته می کنیم. 15 دقیقه گوشت را در مایه می گذاریم. پس از 15 دقیقه گوشت های خیس خورده و مزه دار شده را در یک بشقاب قرار می دهیم و آن را کنار می گذاریم.
     تابه مناسبی را کمی چرب می کنیم و آن را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا داغ شود. پس از اینکه تابه کاملاً داغ شد، گوشت های مزه دار شده را داخل آن می گذاریم تا هر طرف آن حدوداً 2 دقیقه روی حرارت زیاد باشد و قهوه ای رنگ شود. پس از آن گوشت ها را از تابه خارج می کنیم.

     ½پیمانه آب داخل تابه می ریزیم و بقایای گوشت ها را به کمک آب از تابه می گیریم و این آب قهوه ای رنگ را داخل سس سویا می ریزیم. نشاسته را نیز در آن می ریزیم و همه را با همزن دستی مخلوط می کنیم. در یک تابه دیگر، کمی روغن می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا داغ شود و سپس کلم براکلی خرد شده را داخل آن به مدت 2 دقیقه زیر و بالا می کنیم تا سرخ شوند. سپس 1 پیمانه آب در آن می ریزیم و 6 الی 8 دقیقه دیگر می گذاریم تا کاملاً بپزد.
     مخلوط سس سویا را داخل تابه می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم و زیر و بالا می کنیم تا جوش آید و کمی غلیظ شود. گوشت را به آن اضافه می کنیم و آن را کاملاً با سس غلیظ شده آغشته می کنیم و آن را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. سریعاً غذا را سرو می کنیم.
 


طرز تهیه گوشت و براکلی سرخ شده به سبک چینی

نکات تکمیلی در مورد گوشت و براکلی

گوشت و براکلی جزو غذای ملل - چینی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
گوشت و براکلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه گوشت و براکلی سرخ شده به سبک چینی


همچنین مشاهده کنید