شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۰ / 22 January, 2022
مجله ویستا

گراتن مرغ دودی | طرز تهیه گراتن مرغ دودی


مواد لازم برای گراتن مرغ دودی
 
مرغ دودی :250 گرم
سیب زمینی ریز :4 عدد
کره آب شده :25 گرم
کره گیاهی :25 گرم
پیاز متوسط :یک عدد، ساطوری
سیر :یک حبه، ساطوری
آرد :یک قاشق غذاخوری
شیر :300 میلی لیتر
جعفری ساطوری :2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 

گراتن مرغ دودی | طرز تهیه گراتن مرغ دودی
 
طرز تهیه گراتن با مرغ دودی
فر را روی 200 درجه سانتیگراد داغ کنید.
برای تهیه سس، کره گیاهی را در یک قابلمه کوچک آب کنید.
پیاز آب گرفته را 5 دقیقه در کره تفت دهید تا نرم شود و کمی رنگ بگیرید.
سیر و پس از 30 ثانیه آرد را اضافه کرده و با پیاز و کره مخلوط کنید.
شیر را اضافه کنید؛ دائم هم بزنید تا به غلظتی برسد که روی قاشق چوبی، یک لایه نازک از آن بماند.
نمک و فلفل سس را اندازه کنید.
یک ظرف نسوز را چرب کنید. کف آن را با مرغ دودی که به اندازه یک بند انگشت خرد کرده اید پر کنید.
جعفری ساطوری را با سس مخلوط کنید و روی مرغ بدهید.
سیب زمینی ها را ورقه و خشک کنید.
ورقه های سیب زمینی را روی گراتن بچینید و کره آب شده را با قلم مو روی آنها بمالید.
کمی نمک بپاشید و ظرف را 20 دقیقه در طبقه وسط بگذارید تا سیب زمینی برشته و طلایی شود.
 
نکات
می توانید به جای مرغ از ماهی دودی استفاده کنید.
ضخامت ورقه های سیب زمینی باید حدود یک میلی متر باشد.
برای غنی تر شدن گراتن از بروکلی، نخودفرنگی و لوبیای سبز آب پز استفاده کنید.
 


گراتن مرغ دودی | طرز تهیه گراتن مرغ دودی

نکات تکمیلی در مورد گراتن مرغ

گراتن مرغ جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
گراتن مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

گراتن مرغ دودی ، طرز تهیه گراتن مرغ دودی


همچنین مشاهده کنید





سایت الفخبرگزاری فارسسایت اعتماد آنلاینروزنامه همشهریسایت بیتوتهروزنامه تعادلخبرگزاری باشگاه خبرنگارانسایت همشهری‌آنلاینسایت مشرقخبرگزاری ایلنا