پنجشنبه, ۹ اسفند, ۱۴۰۳ / 27 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه نان برنجی


مواد لازم برای نان برنجی
 
آرد برنج :نیم کیلوگرم 
شکر :200 گرم 
تخم مرغ :یک عدد 
کره یا روغن کرمانشاهی :200 گرم 
گلاب :نصف فنجان قهوه خوری 
زعفران آب شده :یک قاشق مرباخوری 
خرفه یا سیاه دانه :به میزان لازم

طرز تهیه نان برنجی
طرز تهیه نان برنجی
آرد برنج را الک کنید. آرد را با روغن مخلوط کنید و کمی آن را ورز دهید تا روغن در آرد حل شود.
شکر را در نصف لیوان آب حل کنید و روی حرارت قرار دهید تا بi صورت شربت درآید. بعد از سرد شدن شربت، آن را به آرد اضافه کنید.
تخم مرغ را به همراه زعفران و گلاب به مخلوط آرد اضافه کنید و خمیر را ورز دهید. خمیر را مدت 5 ساعت در جای مناسبی با دمای معتدل قرار دهید و روی آن را با پارچه تمیزی بپوشانید.
خمیر را نباید در یخچال بگذارید، ولی نباید در گرما هم نگه دارید. بعد از 5 ساعت آن را مجددا کمی ورز دهید و از خمیر، تکه هایی به صورت گردو درست کنید و در کف دست کمی پهن کنید.
چند دانه خرفه (سیاه دانه) روی شیرینی ها بریزید و در سینی فر بچینید. سینی حاوی شیرینی ها را در طبقه وسط فری که از قبل روشن کرده اید و دمای آن 170 درجه است، برای 20 دقیقه تا نیم ساعت قرار دهید.
 

طرز تهیه نان برنجی
نکات تکمیلی در مورد نان برنجی

نان برنجی جزو کیک و شیرینی - شیرینی عید نوروز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 4 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
نان برنجی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه نان برنجی