یکشنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۱ / 22 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه زیتون با کانفی لیمو


 مواد لازم برای زیتون با کانفی لیمو
 
آب لیمو ترش :1/3 فنجان
روغن کانولا :1/4 فنجان
روغن زیتون :نصف فنجان
لیمو ترش :3 عدد
دانه فلفل قرمز :به مقدار لازم
زیتون :به مقدار لازم
سیر :یک حبه
نمک :به مقدار لازم 
 

طرز تهیه زیتون با کانفی لیمو
 
طرز تهیه زیتون با کانفی لیمو و دانه فلفل
 
1. با استفاده از یک پوست کن قسمت زرد رنگ پوست هر لیمو را جدا کنید. شاید لازم باشد برای جدا کردن غشای سفیدی که به پوست چسبیده از چاقو استفاده کنید. 
2. یک روغن دان کوچک آب را به جوش بیاورید. پوست لیموترش را اضافه کنید و بگذارید 10 ثانیه در آب جوش بماند سپس آب را خالی کنید و پوست لیمو را کنار بگذارید و این کار را دوباره تکرار کنید. 
3. در یک روغن دان دیگر روغن ها، آب لیمو، سیر و نمک را بگذارید تا آرام به جوش بیایند، پوست لیمو را اضافه کنید. شعله را کم کنید و بگذارید 1 ساعت آرام بجوشد. 
4. کانفی را خنک کنید و روی آن را با روغن بپوشانید و تا یک ماه در یخچال نگهداری کنید. 
5. در آخر زیتون ها را با روغن زیتون، کانفی لیمو و دانه فلفل هم بزنید و سپس سرو کنید.
 

طرز تهیه زیتون با کانفی لیمو
نکات تکمیلی در مورد زیتون

زیتون جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
زیتون را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه زیتون با کانفی لیمو


همچنین مشاهده کنید





سایت سلام نوخبرگزاری تسنیمسایت دیپلماسی ایرانیسایت تاپ نازسایت مشرقروزنامه آفتاب یزدسایت اقتصادنیوزوبگردیسایر منابعروزنامه تعادل