سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه استیک با سس جعفری و پونه


مواد لازم برای استیک با سس جعفری و پونه
 
گوشت گاو :225 گرم
نمک :یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه :1/4 قاشق چایخوری
 
مواد لازم برای سس
جعفری :یک فنجان
سیر :2 حبه
پونه کوهی :2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز :1/2 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش :1/4 فنجان
روغن زیتون :2/3 فنجان
نمک :3/4 قاشق چایخوری
 
 

طرز تهیه استیک با سس جعفری و پونه
 
طرز تهیه استیک با سس جعفری و پونه
 
منقل یا کباب پز را آماده کنید.
ماهی تابه را روی منقل قرار دهید تا گرم شود. سپس روغن را روی استیک بمالید و نمک و فلفل سیاه را روی آن پخش کنید.
استیک را درون ماهی تابه روی منقل روی حرارت متوسط مستقیم به مدت 2 تا 8 دقیقه بپزید و آن را بچرخانید و بعد آن را به یک دیس انتقال دهید و به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید.
سپس با سس جعفری و پونه سرو کنید.
 
طرز تهیه سس جعفری و پونه
 
جعفری، سیر، فلفل قرمز، پونه، آب لیمو ترش و روغن زیتون را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و با هم ترکیب کنید. سپس نمک را اضافه کنید تا سس یکدست شود.
از این سس برای سرو انواع غذا مانند استیک استفاده کنید.
 

طرز تهیه استیک با سس جعفری و پونه
نکات تکمیلی در مورد استیک

استیک جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
استیک را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه استیک با سس جعفری و پونه


همچنین مشاهده کنید