پنجشنبه, ۱۸ خرداد, ۱۴۰۲ / 8 June, 2023
مجله ویستا
طرز تهیه استیک با سس جعفری و پونه
مواد لازم برای استیک با سس جعفری و پونه
گوشت گاو :225 گرم
نمک :یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه :1/4 قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس
جعفری :یک فنجان
سیر :2 حبه
پونه کوهی :2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز :1/2 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش :1/4 فنجان
روغن زیتون :2/3 فنجان
نمک :3/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه استیک با سس جعفری و پونه
منقل یا کباب پز را آماده کنید.
ماهی تابه را روی منقل قرار دهید تا گرم شود. سپس روغن را روی استیک بمالید و نمک و فلفل سیاه را روی آن پخش کنید.
استیک را درون ماهی تابه روی منقل روی حرارت متوسط مستقیم به مدت 2 تا 8 دقیقه بپزید و آن را بچرخانید و بعد آن را به یک دیس انتقال دهید و به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید.
سپس با سس جعفری و پونه سرو کنید.
طرز تهیه سس جعفری و پونه
جعفری، سیر، فلفل قرمز، پونه، آب لیمو ترش و روغن زیتون را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و با هم ترکیب کنید. سپس نمک را اضافه کنید تا سس یکدست شود.
از این سس برای سرو انواع غذا مانند استیک استفاده کنید.

استیک جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
استیک را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید