سه شنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۱ / 5 July, 2022
مجله ویستا

سس پستو | طرز تهیه سس پستو


مواد لازم برای سس پستو


دانۀ کاج Pine nuts     ½ پیمانه
ریحان تازه     4 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده     ½ پیمانه
سیر     1 حبه
نمک و فلفل     به میزان لازم
روغن زیتون     ½ پیمانه


سس پستو | طرز تهیه سس پستو


طرز تهیه سس پستو

    فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. دانه های کاج (یا گردو) را روی سینی فر می ریزیم و آن را به مدت 5 الی 8 دقیقه در فر قرار می دهیم تا طلائی رنگ شده و بو داده شوند. سپس آنها را از فر خارج می کنیم و می گذاریم خنک شود.
    در دستگاه غذاساز، دانه های کاج بو داده (یا اگر در دسترستان نبود گردو هم می توانید استفاده کنید)، ریحان تازه، پنیر پارمژان رنده شده و سیر را می ریزیم و به میزان لازم نمک و فلفل به آنها می افزاییم و سپس آنها را کاملاً مخلوط می کنیم تا مواد کاملاً له شوند (در صورت تمایل می توانید از خرد شدن کامل مواد جلوگیری نموده تا دانه های کاج (یا گردو) بصورت کرانچی (درشت خرد شده) باقی بماند). در این مرحله، سرعت غذاساز را روی کند می گذاریم و روغن زیتون را کم کم به پستو اضافه می کنیم. وقتی مواد کاملاً یکدست شد، سس پستو آماده است.
این سس را با پاستای پخته سرو می کنند. پستو را می توانید در یخچال به مدت بیشتر از 3 روز نگهداری کنید. باید روی آن را با پلاستیک بپوشانید و آن را پرس کنید. پستو در مدت 15 الی 20 دقیقه آماده می شود و این مقدار مواد اولیه برای تهیه ¼ 1 پیمانه پستو مناسب است.


سس پستو | طرز تهیه سس پستو

نکات تکمیلی در مورد سس پستو

سس پستو جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
سس پستو را می توانید در وعده صبحانه - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

سس پستو ، طرز تهیه سس پستو


همچنین مشاهده کنید





روزنامه تعادلخبرگزاری باشگاه خبرنگارانسایت فرادیدسایت اکوایرانخبرگزاری ایرناسایت خبرآنلاینسایت انتخابخبرگزاری ایلناسایت تابناکخبرگزاری تحلیل بازار