پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
طرز تهیه پوره سیب زمینی و هویج
مواد لازم برای پوره سیب زمینی و هویج
4 عدد سیب زمینی، پوست گرفته و خرد شده
3 عدد هویج پوست گرفته و خرد شده
به مقدار لازم نمک و فلفل
1/2 فنجان شیر
3 قاشق غذا خوری کره
سیب زمینی، هویج و سیر را در قابلمه ای قرار داده و آن را پر از آب کنید. مقدار زیادی نمک به آن اضافه کنید و 20 دقیقه اجازه دهید تا خوب آب پز شوند.
سبزیجات را از آب جدا کرده و ¾ پیمانه از آب را نگه دارید.
شیر و کره را اضافه کنید و به میزان لازم نمک و فلفل بزنید.
سپس سبزیجات را بخوبی له کرده تا تبدیل به خمیری نرم شوند.
هنگام سرو کردن می توانید آن را به آبی که از قبل نگه داشته اید آغشته کنید.
پوره سیب زمینی جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
پوره سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران توماج صالحی امام خمینی سریلانکا حجاب دولت پاکستان کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی
کنکور هواشناسی سیل تهران اینترنت زنان شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا قتل قوه قضاییه
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو دلار بازار خودرو بانک مرکزی قیمت سکه ارز ایران خودرو سایپا بورس
تلویزیون سحر دولتشاهی سینمای ایران سریال مهران مدیری ترانه علیدوستی کتاب تئاتر شعر سینما رادیو
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه آمریکا رژیم صهیونیستی فلسطین روسیه جنگ غزه چین اوکراین اتحادیه اروپا طوفان الاقصی ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس تراکتور بارسلونا رئال مادرید والیبال
هوش مصنوعی همراه اول ناسا مریخ اپل فیلترینگ فناوری تبلیغات ایلان ماسک سامسونگ
سلامت روان فرونشست زمین استرس داروخانه پیری سرکه سیب دوش گرفتن