یکشنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۱ / 22 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه پوره سیب زمینی و هویج


مواد لازم برای پوره سیب زمینی و هویج

 4 عدد سیب زمینی، پوست گرفته و خرد شده

3 عدد هویج پوست گرفته و خرد شده

 به مقدار لازم نمک و فلفل

1/2 فنجان شیر

3 قاشق غذا خوری کره


طرز تهیه پوره سیب زمینی و هویج

طرز تهیه پوره سیب زمینی و هویج

سیب زمینی، هویج و سیر را در قابلمه ای قرار داده و آن را پر از آب کنید. مقدار زیادی نمک به آن اضافه کنید و 20 دقیقه اجازه دهید تا خوب آب پز شوند.

سبزیجات را از آب جدا کرده و ¾ پیمانه از آب را نگه دارید.

شیر و کره را اضافه کنید و به میزان لازم نمک و فلفل بزنید.

سپس سبزیجات را بخوبی له کرده تا تبدیل به خمیری نرم شوند.

هنگام سرو کردن می توانید آن را به آبی که از قبل نگه داشته اید آغشته کنید.


طرز تهیه پوره سیب زمینی و هویج

نکات تکمیلی در مورد پوره سیب زمینی

پوره سیب زمینی جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
پوره سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پوره سیب زمینی و هویج


همچنین مشاهده کنید





خبرگزاری فارسسایت فراروروزنامه آرمان ملیسایت الفخبرگزاری تسنیمروزنامه تعادلروزنامه توسعه ایرانیروزنامه همشهریخبرگزاری اسپوتنیکسایت تاپ ناز