جمعه, ۱۰ آذر, ۱۴۰۲ / 1 December, 2023
طرز تهیه مارمالاد گریپ فروت گوشت دار
گریپ فروت 1 کیلو
لیمو 3-4 عدد
شکر 2 کیلو
گریپ فروت و لیمو را از روی دستور مارمالاد ساده آماده کنید و آب بگیرید.رویه رنگی پوست گریپ فروت راباآب گریپ فروت وآب لیمودردیگ بریزید. تفاله توی گریپ فروت ولایه زیرآن رابتراشید، باتخم ناریج درکیسه ببندید ودردیگ بگذارید. گوشت سفید پوست گریپ فروت رانخودی خردکنیدوبا3 لیترآب دردیگ بریزید.دیگ رابه جوش بیاوریدو2 ساعت بیشترک روی آتش ملایم بجوشانید تاانگم تخم وگوشت گریپ فروت ولیموآزاد شود. سپس کیسه رادربیاورید، بگذارید کمی خنک شود وتوی دیگ بچلانید. شکررااضافه کنید وهم بزنید. 15 - 20 دقیقه روی آتش تیز بجوشانید تامارمالاد ببندد. کف بگیرید وبردارید. پیش ازخنک شدن 1 - 2 بارهم بزنید.
مارمالاد گریپ فروت جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
مارمالاد گریپ فروت را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .