یکشنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۱ / 22 May, 2022
مجله ویستا

پای سالمون | طرز تهیه پای سالمون


  مواد لازم پای سالمون
 
سالمون پخته شده 200 گرم
کدو سبز  2 عدد 
تره فرنگی 3 ساقه
آویشن تازه 2 ساقه
پنیر فتا (سفید) 100 گرم
لیمو ترش 1 عدد
تخم مرغ بزرگ 3 عدد
خمیر فیلو 250 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 3 قاشق غذاخوری
کاهو 1 بوته کوچک
خیار 1 عدد
روغن زیتون فوق بکر به مقدار لازم
 

پای سالمون | طرز تهیه پای سالمون
 
طرز تهیه پای سالمون
تره فرنگی و کدو ها را پاک کرده و بشویید.سپس آن ها را ورقه ورقه کنید.
در یک تابه بزرگ روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. تره فرنگی، برگ های آویشن و کدوی خرد شده را در آن به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند، روی حرارت ملایم بپزید (درب تابه را بگذارید). در این مرحله سبزیجات به آرامی با هم ÷خته و کاراملایز می شوند.
پس از این زمان در تابه را برداشته و اگر سبزیجات آب دارند شعله را بیشتر کرده و مواد را هم بزنید تا تفت داده شوند. در آخر نمک و فلفل اضافه کنید و غذا را از روی حرارت بردارید؛ اجازه دهید تا غذا به مدت 5 تا 10 دقیقه خنک شود.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. سالمون های پخته شده (روشهای متفاوت و متنوع پخت سالمون را در این صفحه ببینید) را  را تکه تکه کنید و آن ها را به مخلوطِ کدو و تره فرنگیِ خنک شده بیافزایید. پنیر فتای له شده را به همراه رنده پوست لیمو و تخم مرغ ها، به مخلوط سالمون اضافه کنید. تمام مواد را به خوبی هم بزنید تا کامل با هم ترکیب شوند.
 یک ظرف فلزی مناسب فر (به قطر تقریبی 30 سانتی متر) را چرب کنید و خمیر فیلو را کف ظرف قرار دهید، به طوری که با یکدیگر هم پوشانی داشته باشند و مقداری از خمیر از لبه های ظرف آویزان باشد. (برای بستن پای) روی خمیر ها را به وسیله قلموی آشپزی با روغن زیتون چرب نمایید.
مخلوط سالمون را روی خمیر بریزید و لبه های خمیر را روی مواد تا کنید تا پای بسته شود. روی پای را با روغن زیتون چرب نمایید و پنیر پارمزان رنده شده را روی آن بپاشید.
ظرف پای را در پایین ترین طبقه فر قرار دهید. به مدت 40 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که رویه خمیر طلایی و ترد شود آن را بپزید.
در این فاصله، خیار و کاهو را خرد کنید؛ با آبلیمو، روغن زیتون بکر و مقداری نمک و فلفل سیاه، سس سالاد را تهیه و آن را روی کاهو و خیار بریزد. پای را ببرید و آن را با سالاد سرو کنید.
 

پای سالمون | طرز تهیه پای سالمون
نکات تکمیلی در مورد پای سالمون

پای سالمون جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50 دقیقه میباشد .
پای سالمون را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

پای سالمون ، طرز تهیه پای سالمون


همچنین مشاهده کنید





سایت زومیتسایت اکوایرانسایر منابعسایت اقتصادنیوزروزنامه شرقسایت مجله شبکهسایت تابناکخبرگزاری مهرسایت مشرقروزنامه دنیای اقتصاد