دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
طرز تهیه ماهی تیلاپیا با پنیر پارمسان
طرز تهیه ماهی تیلاپیا
زمان پخت :10 دقیقه
زمان آماده سازی مواد:20دقیقه
مناسب بررای 2 نفر
مواد لازم
فیله ماهی تیلاپیا :4 عدد
پنیر رنده شده پارمسان :3/4 فنجان
فلفل قرمز :2 قاشق چایخوری
جعفری تازه خرد شده :یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
طرز تهیه :
فر را از پیش گرم کرده روی حرارت 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد).
پنیر پارمسان، فلفل قرمز، و جعفری در یک ظرف کم عمق و با نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم .
فیله تیلاپیا به وسیله یک برس به روغن زیتون آغشته کرده ودر مخلوط پنیر پارمسان قرار داده تا هر دو طرف ماهی را بپوشاند .
فیله های آماده را داخل سینی فر که که ته آن را با آلومینیم فول پوشاندیم گذاشته و در فر قرار می دهیم به مدت 10 تا 12 دقیقه .
نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه ماهی تیلاپیاطرز تهیه ماهی تیلاپیا جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
طرز تهیه ماهی تیلاپیا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .