پنجشنبه, ۵ خرداد, ۱۴۰۱ / 26 May, 2022
مجله ویستا
طرز تهیه بلدرچین بریان هندی
مواد لازم بلدرچین بریان هندی
بلدرچین 4 عدد
پیازچه خردشده 2 پیمانه
بادام 1 پیمانه
شیر پرچرب 1 پیمانه
سیر 8 حبه
روغن 2 قاشق سوپخوری
پودر تخم گشنیز 2 قاشق سوپخوری
گرام ماسالا 1 قاشق سوپخوری
پودر فلفل چیلی ½1 قاشق سوپخوری
زردچوبه ¼ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه بلدرچین بریان هندی
فر را در دمای 190 درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
بلدرچین درسته را پاک کرده و میشوئیم. نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم.
کمی روغن در تابه ریخته، کمی بلدرچین های درسته را سرخ میکنیم؛ در واقع قصدمان این نیست که کاملا سرخ شوند. پس برای هر بلدرچین 2 تا 3 دقیقه کافی خواهد بود. در صورت نیاز میتوانید کمی روغن به تابه اضافه کنید.
بلدرچین ها را از تابه خارج کرده و داخل ظرف مناسب فر قرار دهید.
پیازچه ها را نازک برش میدهیم تا 2 پیمانه شود.
کمی روغن در تابه قبلی ریخته و پیازچه ها را تا وقتی نرم شوند (1تا 2 دقیقه) سرخ میکنیم.
¾ پیازچه را از تابه خارج کرده، بر روی بلدرچین های سرخ شده میریزیم.
پودر فلفل چیلی را همراه باپودر تخم گشنیز و زردچوبه بر روی پیازچه باقیمانده در تابه ریخته، تفت میدهیم تا عطر آنها به مشام برسد.
سیرها را ریز خرد میکنیم تا ¼ پیمانه شود. سیر را به مخلوط در حال تفت اضافه کرده و 1 دقیقه سرخ میکنیم. بعد نمک و گرام ماسالا را بر روی مواد تابه میریزیم و 1 دقیقه تفت میدهیم.
در این بین بادام را با شیر در مخلوطکن ریخته، مخلوط میکنیم.
مخلوط شیر و بادام را همراه با نیم پیمانه آب در تابه ریخته، حرارت میدهیم تا به نقطه جوش برسد.
مایع حاضر را بر روی بلدرچین ریخته، مطمئن میشویم که تمام آنها با این مخلوط پوشیده شدهاند. با استفاده از یک قاشق سوپخوری مقداری از مخلوط را داخل بلدرچین ها هم میریزیم.
سطح سینی فر را که بلدرچین ها در آن قرار دارند را با ورقه فویل پوشانده، و برای 40 دقیقه داخل فر از پیش گرم شده قرار میدهیم.
بعد از 40 دقیقه، پوشش بلدرچین ها را برداشته و 10 دقیقه دیگر هم حرارت میدهیم.
بلدرچین های بریان خوشمزه را گرم و با برنج سرو کنید.

بلدرچین بریان جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
بلدرچین بریان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید