پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پیتزا نیویورکی


 طرز تهیه پیتزا نیویورکی

 مواد لازم:

فلفل سفید    یک قاشق مرباخوری

لیمو ترش     نصف یک عدد

خامه یا سرشیر    یک فنجان

خمیر پیتزا بزرگ    یک عدد

گوشت ریش ریش شده نیم پز    200 گرم

روغن زیتون     به مقدار لازم

پنیر موزارلا     به مقدار لازم

پیاز متوسط    یک عدد


طرز تهیه پیتزا نیویورکی
 

طرز تهیه: 

ابتدا  فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ کنید.

 سپس پیاز را به صورت حلقه های ظریف با چاقو برش دهید و توسط روغن زیتون تا جایی که حلقه های پیاز طلایی شود سرخ کنید .

 در این مرحله خامه را کمی بجوشانید تا غلیظ شود؛ سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه کنید.

 بعد  خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن کنید .

 در مرحله ی بعدی  پنیر موزارلا و گوشت را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند، بر روی خمیر بریزید. مخلوط خامه را به طوری که کاملا سطح پیتزا را بپوشاند، روی گوشت و پنیر بریزید.

 سپس مقداری دیگر پنیر موزارلا روی پیتزا بریزید و  پیازهای سرخ شده را به صورت یکنواخت بر روی پیتزا ی نیویورکی بپاشید.

 باید دقت کنید که  پیتزا نیویورکی نباید خشک شود برای جلوگیری از این امر بعد از 10 دقیقه طبخ در فر به آن سر بزنید و زمانی که روی پیتزا کمی متمایل به رنگ طلایی شد آن را از فر خارج کنید.


طرز تهیه پیتزا نیویورکی

نکات تکمیلی در مورد پیتزا نیویورکی

پیتزا نیویورکی جزو پیتزا میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
پیتزا نیویورکی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پیتزا نیویورکی


همچنین مشاهده کنید