یکشنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۱ / 22 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه “ریندر رولادن” آلمانی


مواد لازم برای ریندر رولادن آلمانی

    استیک های باریک گوشت گاو
    خردل
    نمک و فلفل
    خیارشور، برش خورده از طول
    ژامبون، نوارهای باریک
    پیاز، دو نیم شده و برش خورده
    روغن زیتون
    آب
    یک عدد هویج بزرگ، خرد شده
    پیاز خرد شده
    کرفس خرد شده

 

طرز تهیه “ریندر رولادن” آلمانی
 
طرز تهیه ریندر رولادن آلمانی
 
خردل را به یک طرف هر استیک بمالید و نمک و فلفل بزنید. برش های خیارشور، نوارهای ژامبون و پیازها را روی قسمت خردلی بگذارید. گوشت را از قسمت باریک تر بپیچید و با خلال دندان محکم کنید یا نخ آشپزی دورش ببندید و گره بزنید تا باز نشود. در آلمان از سوزن های باریک و بلند فلزی برای این منظور استفاده می کنند. 
 
در قابلمه ای کمی روغن زیتون داغ کنید و رولادها را داخل آن تفت دهید تا همه قسمت های آنها قهوه ای شود. سپس آب کافی بیفزایید تا روی گوشت ها را بپوشاند. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید نیم ساعت نیمجوش شود. سپس هویج، پیاز و کرفس خرد شده را اضافه کنید. بگذارید یک ساعت بپزند. اگر لازم شد گاهی آب اضافه کنید. 

به آب آن نمک و فلفل بزنید تا آن را با سبزیجاتش سرو کنید. 
 
حالا خلال دندان گوشت ها یا نخ آنها را درآورید. رولادها را روی بشقابی قرار دهید و آنها را با گلوله هایی از پوره سیب زمینی یا سیب زمینی آب پز سرو کنید. در کنار آن سالاد سبزیجات یا ترشی کلم قرمز سرو کنید. 
 

طرز تهیه “ریندر رولادن” آلمانی
نکات تکمیلی در مورد ریندر رولادن

ریندر رولادن جزو غذای ملل - آلمانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
ریندر رولادن را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ریندر رولادن آلمانی


همچنین مشاهده کنید





روزنامه آفتاب یزدسایت بیتوتهخبرگزاری ایرناخبرگزاری اسپوتنیکروزنامه همشهریخبرگزاری صدا و سیماروزنامه آرمان ملیسایت نمناکسایت نامه نیوزسایت ورزش سه