سه شنبه, ۱۸ مرداد, ۱۴۰۱ / 9 August, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه ترشی زنجبیل


مواد لازم ترشی زنجبیل



زنجفیل تازه   450 گرم

سرکه سفید  2 پیمانه

شکر دانه ریز  ¾ پیمانه

نمک            1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه ترشی زنجبیل

طرز تهیه ترشی زنجبیل



زنجفیل‎ ها را بشورید و پوستش را بمالید تا کاملا سطح آن تمیز شود.
آن ها را نازک به اندازه دلخواه تان برش دهید. می ‎توانید از پوست کن برای برش دادن زنجفیل‎ ها استفاده کنید.
رویشان نمک بپاشید.
در یک ظرف شیشه‎ای مقاوم در برابر حرارت به مدت 1 ساعت بگذارید بماند.
زنجفیل‎های آغشته به نمک را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید.
سرکه و شکر را در یک ظرف جداگانه مخلوط کنید و بگذارید به جوش بیاید.
زنجفیل‎ ها را با سرکه جوش آمده مخلوط کنید.
زنجفیل‎ ها به رنگ صورتی در می ‎آید. در این صورت ترشی شما آماده است.
درب ظرف شیشه‎ای آن را با سلفون کاملا بپوشانید و بعد از خنک شدن کامل آن، درون یخچال بگذارید.

نکته

گرچه طرز تهیه این ترشی آسان است اما 1 ساعت زمان استراحت برای زنجفیل‎هایی که نمک‎پاش کرده‎اید نیاز دارید.
برای 6 ماه ترشی زنجفیل را می ‎توانید در یخچال نگه دارید.


طرز تهیه ترشی زنجبیل

نکات تکمیلی در مورد ترشی زنجبیل

ترشی زنجبیل جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
ترشی زنجبیل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ترشی زنجبیل


همچنین مشاهده کنید





خبرگزاری ایلناسایت رکناروزنامه توسعه ایرانیسایت الفسایت ورزش سهسایت فراروروزنامه ابتکارسایت زومیتروزنامه شرقسایت مجله شبکه