دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
طرز تهیه ترشی زنجبیل
زنجفیل تازه 450 گرم
سرکه سفید 2 پیمانه
شکر دانه ریز ¾ پیمانه
نمک 1 قاشق غذاخوری
زنجفیل ها را بشورید و پوستش را بمالید تا کاملا سطح آن تمیز شود.
آن ها را نازک به اندازه دلخواه تان برش دهید. می توانید از پوست کن برای برش دادن زنجفیل ها استفاده کنید.
رویشان نمک بپاشید.
در یک ظرف شیشهای مقاوم در برابر حرارت به مدت 1 ساعت بگذارید بماند.
زنجفیلهای آغشته به نمک را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید.
سرکه و شکر را در یک ظرف جداگانه مخلوط کنید و بگذارید به جوش بیاید.
زنجفیل ها را با سرکه جوش آمده مخلوط کنید.
زنجفیل ها به رنگ صورتی در می آید. در این صورت ترشی شما آماده است.
درب ظرف شیشهای آن را با سلفون کاملا بپوشانید و بعد از خنک شدن کامل آن، درون یخچال بگذارید.
نکته
گرچه طرز تهیه این ترشی آسان است اما 1 ساعت زمان استراحت برای زنجفیلهایی که نمکپاش کردهاید نیاز دارید.
برای 6 ماه ترشی زنجفیل را می توانید در یخچال نگه دارید.
ترشی زنجبیل جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
ترشی زنجبیل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .