سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کوبیده ترکی


مواد لازم برای کوبیده ترکی

گوشت چرخ کرده :600 گرم

پیاز رنده درشت :3 عدد

نمک و فلفل :مقداری

رب گوجه یا رب فلفل ترکی :2 قاشق غذاخوری

جعفری تازه و ساطوری شده :4 قاشق غذاخوری

کاکوتی :کمی

تخم مرغ :یک عدد

در صورت تمایل :یک حبه سیر رنده شده یا پرس شده

چند سیخ چوبی


طرز تهیه کوبیده ترکی

طرز تهیه کوبیده ترکی

همه مواد را با هم مخلوط کنید . خوب ورز بدهید تا چسبنده بشه...بعد از مواد به سیخها کشیده و روی زغال یا تابه کبابش کنید.

برای چند دقیقه هر طرف را کبابی کنی..با سبزیجات و گوجه و یا با برنج میل کنی.

این غذا مواد اصلیش همینه..شاید کمی ادویه هاش تفاوت کننه و بیشتریها این رو تند میخورند...من توی سبزیجاتش کمی هم گشنیز ریختم

بهتره گوشت گوسفندی باشه.


طرز تهیه کوبیده ترکی

نکات تکمیلی در مورد کوبیده ترکی

کوبیده ترکی جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کوبیده ترکی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کوبیده ترکی


همچنین مشاهده کنید