چهارشنبه, ۸ آذر, ۱۴۰۲ / 29 November, 2023
طرز تهیه کوبیده ترکی
مواد لازم برای کوبیده ترکی
گوشت چرخ کرده :600 گرم
پیاز رنده درشت :3 عدد
نمک و فلفل :مقداری
رب گوجه یا رب فلفل ترکی :2 قاشق غذاخوری
جعفری تازه و ساطوری شده :4 قاشق غذاخوری
کاکوتی :کمی
تخم مرغ :یک عدد
در صورت تمایل :یک حبه سیر رنده شده یا پرس شده
چند سیخ چوبی
طرز تهیه کوبیده ترکی
همه مواد را با هم مخلوط کنید . خوب ورز بدهید تا چسبنده بشه...بعد از مواد به سیخها کشیده و روی زغال یا تابه کبابش کنید.
برای چند دقیقه هر طرف را کبابی کنی..با سبزیجات و گوجه و یا با برنج میل کنی.
این غذا مواد اصلیش همینه..شاید کمی ادویه هاش تفاوت کننه و بیشتریها این رو تند میخورند...من توی سبزیجاتش کمی هم گشنیز ریختم
بهتره گوشت گوسفندی باشه.
کوبیده ترکی جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کوبیده ترکی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .