یکشنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۱ / 22 May, 2022
مجله ویستا
طرز تهیه ماهی کبابی با سس اسپانیایی
مواد لازم:
پرتقال و یا لیمو 2 عدد متوسط
روغن زیتون 1/4 فنجان
جعفری خرد شده 1/2 فنجان
پیازچه خرد شده 2 ساقه
نعناع تازه خرد شده 2 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
ماهی سالمون و یا فیله 500 گرم

طرز تهیه:
پرتقال ها را پر پر کرده و گوشت آن را از لایه نازک جدا کرده و تا حدودی خرد می کنیم . پرتقال های خرد شده را در کاسه ای ریخته و با روغن زیتون و آب لیموی تازه , جعفری خرد شده , پیازچه, فلفل قرمز ونمک را مخلوط می کنیم و سس ماهی کباب را آماده می کنیم.
ماهی های خرد شده را درون توری و یا کباب پز کباب می کنیم و بعد از اینکه دو طرف ماهی ها به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ شد در ظرف مورد نظر ریخته و سس را رویش ریخته و سرو می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد ماهی کبابی با سس اسپانیاییماهی کبابی با سس اسپانیایی جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
ماهی کبابی با سس اسپانیایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید