یکشنبه, ۶ فروردین, ۱۴۰۲ / 26 March, 2023
مجله ویستا
ماهی سالمون | طرز تهیه ماهی سالمون با سس خیار
مواد لازم برای ماهی سالمون با سس خیار

طرز تهیه ماهی سالمون با سس خیار

نکات تکمیلی در مورد ماهی سالمون
ماهی سالمون :یک فیله
روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
لیموی ترش :به مقدار لازم
آب لیمو :2 قاشق غذاخوری
سیر :2 حبه
نمک :1/2 قاشق مرباخوری
شوید:1/2 قاشق مرباخوری
سبزی پونه خشک :1/2 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز :1/2 قاشق چایخوری
سماق :1/2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس
ماست :60 گرم
سیر :یک حبه
خیار :یک عدد
لیموی تازه :1/2 قاشق مرباخوری
آب لیمو :1/2 قاشق غذاخوری
شوید :1/2 قاشق غذاخوری
نمک :به میزان لازم

روغن زیتون , آب لیمو , 2 عدد سیررنده شده , نمک و شیوید خرد شده را باهم مخلوط می کنیم و همچنین سماق , فلفل قرمز و سبزی کوهی خشک شده .
فیله ماهی سالمون را در پلاستیک زیپ دار یا در یک ظرف پلاستیکی دردار , قرار می دهیم و مایه (مرینید) را اضافه میکنیم . و به مدت 20 تا 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم.
ماهی مرینیت شده را برش داده و بر روی فویل قرار دهید. (قسمت پوست ماهی بر روی فویل باشد) و در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه در 400 درجه فارنهایت قرار میدهیم . فراموش نکنید که مایع مرینیت شده را بر روی ماهی بریزید. ماهی را میتونید بر روی گاز با یک تابه هم سرخ کنید و همچنین نگران پوست ماهی نباشید به راحتی بعد از پختن جدا می شود.
خیار را رنده کرده و با تمام مواد مخلوط کنید میزان آب لیمو و نمک بر روی مزه سس تاثیر زیادی داره

ماهی سالمون جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 50 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
ماهی سالمون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید