چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 18 May, 2022
مجله ویستا

املت فنجانی | طرز تهیه املت فنجانی


مواد لازم املت فنجانی
 
گوجه فرنگی چهار عدد
جعفری ساطوری شده 1/4 پیمانه
پنیر پیتزا رنده شده 3/4پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
 

املت فنجانی | طرز تهیه املت فنجانی
  
 طرز تهیه املت فنجانی
 
فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی گراد روشن کنید.سرگوجه فرنگی ها را با چاقوی تیزی جدا کرده و کلاهک آن را کنار بگذارید. تخم درون گوجه فرنگی ها را با قاشق خارج کنید و داخل آن، نمک، فلفل، جعفری و پنیرپیتزا بپاشید. هر تخم مرغ را درون یک گوجه فرنگی بشکنید و روی آنها باز هم جعفری و پنیر بپاشید. کلاهک گوجه فرنگی ها را روی آنها بگذارید و در یک ظرف مناسب قرار داده و آن را به مدت ده دقیقه یا تا زمانی که تخم مرغ سفت و پنیر آب شود درون فر داغ قرار دهید. املت های فنجانی آماده شده را با کمی جعفری ساطوری شده، تزئین کنید.
 
 

املت فنجانی | طرز تهیه املت فنجانی
نکات تکمیلی در مورد املت فنجانی

املت فنجانی جزو پیش غذا - املت و کرپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
املت فنجانی را می توانید در وعده صبحانه - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

املت فنجانی ، طرز تهیه املت فنجانی


همچنین مشاهده کنید





روزنامه آرمان ملیروزنامه توسعه ایرانیخبرگزاری ایسناسایت برترینهاخبرگزاری ایرناسایت رویداد 24سایت تاپ نازخبرگزاری ایلناسایت سلام نوسایت آفتاب نیوز