پنجشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۰ / 27 January, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه کالباس در خانه با روشی ساده


طرز تهیه کالباس در خانه
 
آشپزخانه نمناک
 
مواد لازم 
 
مرغ متوسط                             یک عدد
مغز نان ساندویچی خرد شده        3 قاشق غذاخوری
سیر                                         3 الی 4 حبه درشت
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز       به مقدار لازم
سایر ادویه جات                         در صورت تمایل و به مقدار دلخواه
باقلا یا مغز پسته                       یک قاشق غذاخوری
هویج                                       1/5قاشق غذاخوری (پخته و خرد شده)
 

طرز تهیه کالباس در خانه با روشی ساده
 
طرز تهیه:
 
ابتدا پوست، چربی و استخوان مرغ را بگیرید و گوشت آن را با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید.
در مرحله بعدی  مغز نان ساندویچی را خیس و با نمک، ادویه و سیر رنده شده ریز، به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
بعد از آن  یک سر سلفون را روی میز باز کنید و گوشت را روی آن پهن کنید و باقلا یا پسته و هویج را روی گوشت لایه لایه بریزید و آخرین لایه را با گوشت بپوشانید ، این عمل صرفاً به خاطر این است که اطراف کالباس کاملاً گوشتی باشد.
باید این نکته را هم بدانید، وجود باقلا و هویج فقط برای زیباکردن کالباس در برش است و مزه خاصی به آن نمی دهد.
سپس به کمک دست سلفون را روی گوشت برگردانید و گوشت را رول کنید. در ضمن رول کردن سعی کنید حباب هوا در آن نماند، گوشت فشرده شود و دو سر آن به اندازه کافی جا برای گره زدن داشته باشد.
بهتر است سلفون را سه دور اطراف گوشت بپیچید  چون به راحتی روی هم قرار می گیرد به هیچ وجه ضمن پختن باز نمی شود.
یک سر کالباس را با سیم های مخصوص بسته بندی و محکم کنید. از سر دیگر با دست گوشت را فشرده کنید تا کالباس مانند بادکنک شده و وقتی با انگشت به آن فشار می دهید، سفت باشد.
سر دیگر را هم با همان سیم ها ببندید. ظرف بزرگی را انتخاب کنید که اگر کالباس را در آن بگذارید به راحتی در کف آن قرار گیرد .
در ظرف آب بریزید و روی شعله قرار دهید وقتی به جوش آمد کالباس را در آن قرار دهید .(نکته مهم این است که آب حداقل 2 سانتی متر بالای کالباس قرار گیرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف کالباس پخته شود. یک ساعت و نیم فرصت دهید تا پخته شود ).
در انتها  بعد از پخت، کالباس رادر یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. بعد برش دهید اگر کالباس را گرم برش دهید خوب برش نمی خورد.
نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه کالباس

طرز تهیه کالباس جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
طرز تهیه کالباس را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کالباس در خانه با روشی ساده


همچنین مشاهده کنید





خبرگزاری تحلیل بازارسایت اقتصادنیوزسایت فرادیدروزنامه ابتکارروزنامه همشهریسایت انتخابسایت تابناکسایت نامه نیوزسایر منابعسایت فرارو