سه شنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۱ / 5 July, 2022
مجله ویستا

مربای به | طرز تهیه مربای به


مواد لازم برای مربای به


    به 3000 گرم
    شکر 2500 گرم
    آب لیموترش 0٫5 فنجان
    هل 1 قاشق سوپخوری


مربای به | طرز تهیه مربای به

طرز تهیه مربای به


به را چهار قاچ می کنیم و تخم و قسمت سفتی وسط به را در می آوریم و پوست می کنیم (به را با پوست نیز مربا می کنند)، بعد به را بشکل قاچ پرتقال خرد می کنیم و آنرا می شوییم و در ظرف مس سفید کرده تمیزی می ریزیم (ظرف طبخ مربای به باید حتما مس سفید کرده باشد زیرا در غیر اینصورت مربا خوشرنگ نمی شود)، بعد مقداری آب در حدود 8 لیوان بطوریکه کمی روی به را بگیرد در ظرف می ریزیم و در آنرا می بندیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا به کمی پخته ولی زیاد له نشود بعد شکر را داخل به می ریزیم و هل را نیز اضافه می کنیم و می گذاریم مربا با حرارت ملایم 3 تا 4 ساعت بجوشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ و شربت آن غلیظ شود. بعد آب لیمو را می ریزیم. مربا چند جوش که زد از روی آتش بر می داریم. باید توجه داشت که ظرف مربا در مدت طبخ مربا باید بسته و حرارت ملایم باشد تا مربا خوشرنگ شود در صورتیکه مربا رنگش کاملا قرمز شد ولی شربت آن رقیق بود درآنرا بر می داریم و حرارت را کمی تند می کنیم.


مربای به | طرز تهیه مربای به

نکات تکمیلی در مورد مربای به

مربای به جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مربای به را می توانید در وعده صبحانه - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

مربای به ، طرز تهیه مربای به


همچنین مشاهده کنید





روزنامه تعادلسایت اعتماد آنلاینسایت دیجیاتوسایت اکوایرانسایت نامه نیوزسایت عصرایرانخبرگزاری باشگاه خبرنگارانخبرگزاری تحلیل بازارسایت دیپلماسی ایرانیروزنامه همشهری