سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

خوراک گوشت مکزیکی | طرز تهیه خوراک گوشت مکزیکی (Cochinita Pibil)


مواد لازم خوراک گوشت مکزیکی (Cochinita Pibil)

گوشت سردست گوسفند 1500 گرم
آب پرتقال 1 پیمانه
آب لیموترش تازه ½ پیمانه
نمک 1 قاشق چای خوری
سرکه سفید  1 قاشق غذاخوری
پاپریکا  1.5 قاشق غذاخوری
آویشن خشک 1 قاشق چایخوری سرخالی
سیر  1 حبه
زیره آسیاب شده   قاشق چای خوری¼
پیاز ترش به مقدار لازم برای سرو
گشنیز خرد شده به مقدار لازم برای سرو
پرک لیمو به مقدار لازم برای سرو


خوراک گوشت مکزیکی | طرز تهیه خوراک گوشت مکزیکی (Cochinita Pibil)

طرز تهیه خوراک گوشت مکزیکی (Cochinita Pibil)

    سیر، زیره آسیاب شده؛ پاپریکا و آویشن را با یک گوشتکوب له می کنیم تا حالت خمیر مانند به خود بگیرد.
    آب پرتقال و لیموترش و سرکه سفید را با خمیری که در مرحله قبل آماده کردیم و نمک مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند.
    گوشت را به  قطعات مکعبی 5 سانتی متری برش دهید. چربی ها را جدا نکنید؛ چون برای پخت گوشت به آن نیاز پیدا می کنید. (همیشه می توانید بعد از پخت آنها را دور بیاندازید.)
    گوشت را در ظرف پلاستیکی، شیشه ای یا فلزی بدون لک که با مواد غذایی واکنش نمی دهد، قرار دهید، سپس سس بدست آمده از مرحله 2 را روی آن بریزید.
    آنها را خوب مخلوط کنید، در آن را بپوشانید و برای 6 تا 24 ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت خوب مزه دار شود.
    فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
    دو لایه فویل ضخیم را روی ظرف بزرگی که مناسب فر است بکشید یا از 3 لایه فویل معمولی استفاده کنید. (این غذا به طور سنتی در برگ موز پیچیده می شود که مزه فوق العاده ای به آن می دهد.)
    گوشت و مایع همراه با آن را داخل ظرف مناسب فر بریزید و فویل را محکم روی مواد بپیچید. ظرف را در فر بگذارید و برای حداقل 3 ساعت غذا را بپزید. گوشت باید به حدی بپزد که به خود به خود بافت آن از هم جدا شود، بنابراین بعد از 3 ساعت شروع به چک کردن آن کنید.
    وقتی گوشت نرم شد، آن را از فر خارج کنید و فویل را باز کنید. گوشت ها را از ظرف خارج کرده و در کاسه ای بریزید، سپس آنها را با 2 چنگال ریز ریز کنید. (اگر تمایل دارید).
    به اندازه کافی سس روی گوشت بریزید تا آن را آبدار کنید.
    برای سرو می توانید گوشت را روی برنج ریخته و آن را با گشنیز و پرک لیمو تزیین کنید.
    پیاز ترش یک تزیین سنتی برای این غذا است و اگر آن را دوست دارید، می توانید استفاده کنید.
 


خوراک گوشت مکزیکی | طرز تهیه خوراک گوشت مکزیکی (Cochinita Pibil)

نکات تکمیلی در مورد خوراک گوشت مکزیکی

خوراک گوشت مکزیکی جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خوراک گوشت مکزیکی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

خوراک گوشت مکزیکی ، طرز تهیه خوراک گوشت مکزیکی (Cochinita Pibil)


همچنین مشاهده کنید