یکشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۰ / 23 January, 2022
مجله ویستا

ترشی انبه | طرز تهیه ترشی انبه


مواد لازم برای ترشی انبه

انبه کال 2 کیلو

سرکه 1 لیوان

تمر هندی 2 قاشق سوپخوری

نمک به مقدار لازم

پودر هل و میخک و گرم ماسالا و زیره و فلفل /سیاه دانه/زردچوبه/تخم شنبلیله از هر کدام یک قاشق مرباخوری پر

هویج 1 عدد به صورت خلال سیب زمینی خرد شده

لیمو ترش قاچ شده و هسته جدا 3 تا 4 عدد

روغن مایع یا زیتون به مقدار لازم


ترشی انبه | طرز تهیه ترشی انبه


طرز تهیه ترشی انبه



انبه را شسته و به اندازه دلخواه برش زده و تخمه وسط آن را درمی آوریم . دیگر لازم نیست آن قسمت سفت انبه را جدا کرد وقتی ترشی خودش برسد . جدا می شود. سرکه را همراه تمر هندی کاملا می جوشانیم و بعد ادویه ها را به آن اضافه کرده و انبه را داخل شیشه ای که هوا نکشد ریخته . لابه لای آن از هویج خرد شده و لیموی نصف شده و هسته گرفته می ریزیم و پس از اینکه مخلوط تمر هندی خنک شد با روغن مخلوط کرده و روی آن می ریزیم درب ظرف را محکم بسته و در جای خشک و خنک نگهداری می کنیم این ترشی پس از گذشت سه تا چهار ماه آماده می شود.


ترشی انبه | طرز تهیه ترشی انبه

نکات تکمیلی در مورد ترشی انبه

ترشی انبه جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

ترشی انبه ، طرز تهیه ترشی انبه


همچنین مشاهده کنید





سایت بیتوتهسایر منابعسایت ورزش سهسایت همشهری‌آنلاینخبرگزاری مهرخبرگزاری باشگاه خبرنگارانسایت سلام نوسایت دیپلماسی ایرانیسایت رویداد 24سایت اعتماد آنلاین