شنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 21 May, 2022
مجله ویستا

تارت گوشت | طرز تهیه تارت گوشت خاورمیانه ای


مواد لازم برای تارت گوشت خاورمیانه ای
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
گوشت بره بدون چربی  350 گرم
گشنیز  1 قاشق چایخوری
دانه فلفل قرمز خشک  ⅛قاشق چای خوری
دانه زیره سبز  2 قاشق چای خوری
آب لیموترش  ¼پیمانه (60 میلی لیتر)
نعنا  ¼پیمانه + مقداری برگ برای سرو کردن
خمیر فیلو  6 ورقه تازه
کره  50 گرم
گوجه فرنگی  2 عدد
سماق  ½قاشق چایخوری
پیاز قرمز  1 عدد
هوموس  1 پیمانه، 260 گرم، درجه یک
پنیر فتا   65 گرم
جعفری  2 قاشق غذاخوری
 

تارت گوشت | طرز تهیه تارت گوشت خاورمیانه ای
 
 
طرز تهیه تارت گوشت خاورمیانه ای
 
ابتدا سیر را له کرده و گوشت بره را ریز ریز کنید. گشنیز را آسیاب کرده و دانه زیره را بو دهید. نعنا را ریز خرد کرده، کره را آب کنید. تخم های گوجه فرنگی ها را در آورید و آن ها را  همراه پیاز و جعفری و پنیر ریز خرد کنید.
فر را با دمای 200 درجه ی سانتی گراد داغ کنید. کف یک قالب تارت 12 در 35 سانتی متری با کفه ی جدا شو را کمی چرب کنید.
یک قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه روی شعله ی زیاد داغ کنید. رب گوجه فرنگی و نصف سیر را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید و هم بزنید. گوشت بره، گشنیز، دانه فلفل و 1 قاشق چای خوری دانه زیره را اضافه کنید سپس تفت دهید و 5 تا 6 دقیقه بپزید و هم بزنید تا کل آن سرخ شود. 2 قاشق غذاخوری آب لیموترش و 1 قاشق غذاخوری نعنا اضافه کنید و طعم دهید سپس از روی شعله بردارید و کنار بگذارید.
یک ورقه خمیر فیلو را با قلم مو کره بمالید و باقی آن ها را موقعی که روی این خمیر کار می کنید داخل یک حوله کاغذی بپیچید. یک ورقه دیگر خمیر فیلو روی آن قرار دهید و روی آن با قلم مو کره بمالید. این کار را با باقی خمیر فیلو و کره تکرار کنید سپس از آنها برای پوشاندن کف قالب تارت استفاده کنید. کف خمیر را با نوک چنگال سوراخ سوراخ کنید. 8 تا 10 دقیقه تا زمانی که خمیر برشته و قهوه ای طلایی شود در فر بپزید. بگذارید کمی خنک شود سپس کف خمیر را به سمت پایین فشار دهید.
در این مدت، در یک کاسه، گوجه فرنگی، سماق، پیاز و جعفری را به همراه 1 قاشق غذاخوری روغن باقیمانده، سیر1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق غذاخوری آب لیموترش و 2 قاشق غذاخوری نعنا را مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید.
هوموس را وسط خمیر پهن کنید سپس گوشت بره و پنیر فتا را روی آن پخش کنید. 3 تا 4 دقیقه در فر بپزید تا کامل گرم شود. از فر بیرون آورید و مخلوط جعفری و باقی برگ نعنا ها را روی آن بریزید و سرو کنید.
 
 

تارت گوشت | طرز تهیه تارت گوشت خاورمیانه ای
 
نکات تکمیلی در مورد تارت گوشت

تارت گوشت جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
تارت گوشت را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

تارت گوشت ، طرز تهیه تارت گوشت خاورمیانه ای


همچنین مشاهده کنید





سایت مثلث آنلاینخبرگزاری ایلناسایت دیپلماسی ایرانیسایت ارانیکوخبرگزاری تحلیل بازارسایت الفخبرگزاری صدا و سیماسایت نامه نیوزسایت تابناکخبرگزاری اسپوتنیک