چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه خوراک گوشت کنجدی


 مواد لازم برای خوراک گوشت کنجدی 

گوشت فیله :400 گرم
لوبیا سبز :150 گرم
بلال کوچک :115 گرم
هویج :یک عدد
سیر :2 حبه
زنجبیل :یک تکه 2 سانتی متری
سس سویا :4 قاشق غذاخوری
کنجد :2 قاشق غذاخوری
روغن مایع گیاهی :2 قاشق غذاخوری
شکر :3 قاشق مرباخوری
برنج :برای سرو
 

طرز تهیه خوراک گوشت کنجدی
 
طرز تهیه خوراک گوشت کنجدی 
گوشت را به صورت نواری بریده و در یک کاسه با کنجد مخلوط کنید.
تابه را روی حرارت زیاد گرم کنید.
1 قاشق غذاخوری روغن مناسب سرخ کردن را به آن اضافه کنید و تابه را بچرخانید تا روغن تمام سطح آن را چرب کند.
مخلوط گوشت و کنجد را اضافه کنید و به مدت 1 تا 2 دقیقه یا تا زمانی که کامل قهوه ای شوند گوشت را سرخ نمایید. سپس آنها را به بشقابی منتقل کنید. فراموش نکنید که دائم آن را هم بزنید.
باقیمانده روغن را نیز در تابه بریزید و سیر خرد شده و زنجبیل ریز رنده شده را به آن اضافه نمایید و به مدت 1 دقیقه آنها را با هم تفت دهید و باز هم دائم هم بزنید.
هویج را پوست گرفته و به صورت نواری یا خلال های باریک ببرید.
بلال های کوچک یا بچه ذرت ها را که معمولا به صورت کنسروی به فروش می رسند را آبکش کرده و از درازا نصف کنید.
هویج، ذرت و لوبیا سبز را به سیر و زنجبیل اضافه کرده و آنها را نیز به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند تفت دهید. بهتر است لوبیا سبزها جوان و بریک باشند که این زمان برای پختشان کافی باشد.
سس سویا و شکر را در ظرفی با هم مخلوط و به سبزیجات اضافه کنید. سپس گوشت (اگر گوشت آب انداخته، آب را هم به تابه اضافه کنید) را نیز در تابه بریزید. تمام مواد را به مدت 2 دقیقه دیگر با هم تفت دهید.
 غذا را با برنج سرو نمایید. چلوی سریع پیشنهاد خوبی برای کسانی ست که دوست دارند این غذا را با برنج میل کنند.
 

طرز تهیه خوراک گوشت کنجدی
نکات تکمیلی در مورد خوراک گوشت

خوراک گوشت جزو خوراک - گوشت قرمز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
خوراک گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه خوراک گوشت کنجدی


همچنین مشاهده کنید