جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا

اسنک مخلوط | طرز تهیه اسنک مخلوط کاراملی


 مواد لازم برای اسنک مخلوط کاراملی
 
جوش شیرین :1/2 قاشق چایخوری
وانیل :2 قاشق چایخوری
شربت ذرت :1/2 فنجان
کره :115گرم
شکر قهوه ای :200گرم
بادام زمینی تست شده :2 فنجان
کورن فلکس :2 فنجان
پاپ کورن :7 فنجان

اسنک مخلوط | طرز تهیه اسنک مخلوط کاراملی
طرز تهیه اسنک مخلوط کاراملی
داخل یک تابه چرب شده پاپ کورن، کورن فلکس و بادام زمینی را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
داخل یک قابلمه بزرگ شکر قهوه ای، کره و شربت ذرت را مخلوط کنید و روی حرارت متوسط آن ها را به جوش آورید و هم بزنید.
بدون آن که هم بزنید به مدت 8 دقیقه صبر کنید تا به رنگ کهربایی دربیاید.
از روی حرارت بردارید و خیلی سریع با وانیل و جوش شیرین مخلوط کنید تا آرام کف کند و خیلی سریع روی مخلوط کورن فلکس بریزید و هم بزنید.
مواد را به مدت 45 دقیقه داخل فر با دمای 130 درجه سانتیگراد (250 درجه فارنهایت) قرار دهید و هر 15 دقیقه آن را هم بزنید، روی کاغذ روغنی روی سینی پخش کنید تا این که کاملا خنک شود و آن را در ظرف دردار محکم نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد اسنک مخلوط

اسنک مخلوط جزو پیش غذا - اسنک و رول میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 55 دقیقه میباشد .
اسنک مخلوط را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

اسنک مخلوط ، طرز تهیه اسنک مخلوط کاراملی


همچنین مشاهده کنید





روزنامه تعادلسایت اقتصادنیوزسایت ساعدنیوزخبرگزاری تحلیل بازارسایت سلام نوروزنامه دنیای اقتصادسایت اکوایرانخبرگزاری باشگاه خبرنگارانسایت رویداد 24سایر منابع