سه شنبه, ۱۴ آذر, ۱۴۰۲ / 5 December, 2023
طرز تهیه سس هریسا
فلفل چیلی قرمز خشک 10 تا 12 عدد
سیر له شده 3 حبه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری
پودر زیره سیاه 1 قاشق چای خوری
پودر زیره سبز ½ قاشق چای خوری
نمک ½ قاشق چای خوری
طرز تهیه سس هریسا
فلفل های چیلی خشک را در آب جوش به مدت 30 دقیقه خیش کنید بعد آنها را آبکشی نمایید. دانه و ساقه هایشان را جدا کنید.
در غذاساز و یا مخلوط کن فلفل های چیلی، سیر، روغن زیتون و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس پودر تخم گشنیز، پودر زیره سبز و سیاه را اضافه کنید و تا زمانی که یکدست شود آن را مخلوط کنید.
روی سس مقداری روغن زیتون بریزید تا تازه باقی بماند و آن را در یک محفظه بدون هوا قرار دهید.
این سس با این شرایط تا یک ماه در یخچال قابل نگهداری است.
سس هریسا جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .