شنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 21 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه سس هریسا


مواد لازم برای تهیه سس هریسا


فلفل چیلی قرمز خشک  10 تا 12 عدد

سیر له شده   3 حبه

روغن زیتون   2 قاشق غذاخوری

پودر تخم گشنیز   1 قاشق چای خوری

پودر زیره سیاه   1 قاشق چای خوری

پودر زیره سبز   ½ قاشق چای خوری

نمک   ½ قاشق چای خوری


طرز تهیه سس هریسا


طرز تهیه سس هریسا

    فلفل های چیلی خشک را در آب جوش به مدت 30 دقیقه خیش کنید بعد آنها را آبکشی نمایید. دانه و ساقه هایشان را جدا کنید.
    در غذاساز و یا مخلوط کن فلفل های چیلی، سیر، روغن زیتون و نمک را با هم مخلوط کنید.
    سپس پودر تخم گشنیز، پودر زیره سبز و سیاه را اضافه کنید و تا زمانی که یکدست شود آن را مخلوط کنید.
    روی سس مقداری روغن زیتون بریزید تا تازه باقی بماند و آن را در یک محفظه بدون هوا قرار دهید.
    این سس با این شرایط تا یک ماه در یخچال قابل نگهداری است.


طرز تهیه سس هریسا

نکات تکمیلی در مورد سس هریسا

سس هریسا جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سس هریسا


همچنین مشاهده کنید





سایت سلام نوروزنامه شرقسایت انصاف نیوزخبرگزاری ایسناخبرگزاری تحلیل بازارسایت خبرآنلاینسایت انتخابخبرگزاری مهرسایت اکوایرانسایت دیدبان ایران