چهارشنبه, ۱۲ مهر, ۱۴۰۲ / 4 October, 2023
مجله ویستا
طرز تهیه سس پرتقال (برای غذا)
مواد لازم سس پرتقال (برای غذا)
شکر ¼پیمانه
نشاستۀ ذرت 1 قاشق غذا خوری
رندۀ پوست پرتقال ¼پیمانه
آب پرتقال ¾پیمانه
کره 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه سس پرتقال (برای غذا)
در یک تابۀ کوچک شکر، نشاستۀ ذرت و رندۀ پوست پرتقال را با هم ترکیب می کنیم.
آب پرتقال را به موادمان در تابه می افزاییم و به هم می زنیم و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار می دهیم تا به جوش آید و حباب هایی روی آن تشکیل شود.
سپس کره را به آن اضافه می کنیم و به هم می زنیم تا سس ته نگیرد و پس از 2 دقیقه آن را از روی گاز برداشته و به همراه غذا، داغ سرو می کنیم.
سس پرتقال (برای غذا) جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید