شنبه, ۱ مهر, ۱۴۰۲ / 23 September, 2023
طرز تهیه کاری مرغ تایلندی
ﺷﻴﺮ ﻧﺎرﮔﻴﻞ 500 ﮔﺮم
ﺳﻴﻨﻪ ﻣﺮغ ﺧﺮد ﺷﺪه 400 ﮔﺮم
نخودفرنگی 100 گرم
ﺑﺮگ رﻳﺤﺎن 20 گرم
ﺑﺎدمجان 4 ﻋﺪد
ﺑﺮگ ﺑﻮ 4 ﻋﺪد
ﭼﻴﻠﻲ سبز ﺧﺮد ﺷﺪه 1 ﻋﺪد
سس ﻛﺎری 4 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬاﺧﻮری
روﻏﻦ 2 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬاﺧﻮری
سس سویا 1 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬاﺧﻮری
شکر ½ قاشق غذاخوری
روﻏﻦ را در تابه ﮔﻮدی داغ ﻛﺮده و سسﻛﺎری را ﺑﻪ ﻣﺪت 1 دﻗﻴﻘﻪ ﺗﻔﺖ دﻫﻴﺪ.
ﺷﻴﺮ ﻧﺎرﮔﻴﻞ را اﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﺑﺠﻮﺷﺪ.
بادمجان ها را خلالی خرد کرده و تفت بدهید.
ﻣﺮغ، ﺑﺎدﻣﺠﺎن و ﺑﺮگ ﺑﻮ را اضافه کنید.
ﺑﺎ ﺷﻜﺮ و ﺳﺲ ﻣﺎﻫﻲ غذا را ﻃﻌﻢ دﻫﻴﺪ. ﺑﻌﺪ از آن ﻛﻪ ﻣﺮغ ﺑﻪ ﺧﻮبی ﭘﺨﺖ، رﻳﺤﺎن و ﭼﻴﻠﻲ را اضاﻓﻪ ﻛﻨﻴﺪ.
با ﺑﺮﻧﺞ ﺳﺮو ﻛﻨﻴﺪ.
کاری مرغ تایلندی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کاری مرغ تایلندی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .