دوشنبه, ۱۵ خرداد, ۱۴۰۲ / 5 June, 2023
مجله ویستا
لازانیا | طرز تهیه لازانیای ماهی
مواد لازم برای لازانیای ماهی

طرز تهیه لازانیای ماهی

نکات تکمیلی در مورد لازانیا
لازانیا ٥٠٠ گرم
ماهی ٢5٠ گرم
سیر ٢ حبه
قارچ ١٠٠ گرم
پنیر پیتزا ٢5٠ گرم
سبزی معطر ١٠٠ گرم
آب نارنج ٣ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل، روغن به مقدار کافی

لازانیاها را طبق روش قبل می پزیم. ماهی ها را به تکه های کوچک برش داده و با نصف لیوان آب و آب نارنج و کمی روغن می پزیم، سبزی معطر و سیر له شده را به ماهی ها افزوده و در انتها قارچ و فلفل و نمک را اضافه می کنیم. ظرفی را از قبل چرب نموده و یک لایه لازانیا ته آن می چینیم. سپس یک لایه از مخلوط ماهی و پنیر پیتزا روی آن می گذاریم. این کار را تکرار نموده تا لازانیاها تمام گردد. در انتها ظرف را در فر گذاشته تا پنیرها پخته شود.

لازانیا جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
لازانیا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید