دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
مجله ویستا
طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی
مواد لازم ران مرغ با آجیل برزیلی
آجیل برزیلی (نصف آن را خرد کنید) 150 گرم
زنجبیل پوست کنده (به اندازه انگشت شست) یک تکه
سیر1 حبه
عصاره لیموترش1 عدد
شیر نارگیل250 گرم
رب انار4 قاشقغذاخوری
ران مرغ6 تکه
مواد لازم برای سرو
روغن کلزا2 قاشق غذاخوری
بادمجان بزرگ (از درازا خرد شود)2 عدد
انار1 عدد

طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی
آجیل های خرد نشده برزیلی را به همراه زنجبیل، سیر و عصاره لیمو در یک غذاساز بریزید. آن ها را خوب مخلوط کنید تا زمانی که به خمیری یکدست تبدیل شود. بعد ماست نارگیل و رب انار را اضافه کرده و کمی هم بزنید تا خوب ترکیب شود، و بعد آن را در یک کاسه بزرگ ریخته و مرغ را اضافه کنید. این ترکیبات را خوب هم بزنید تا مرغ ها از این سس پوشیده شوند، بعد روی کاسه را پوشانده و تمام شب در یخچال بگذارید.
روز بعد، فر را با حرارت 170 تا 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف گود مخصوص فر برداشته و مرغ ها را داخل آن بچینید، اجازه بدهید آن ها به مدت 45 دقیقه یا 1 ساعت خوب بپزند، تا زمانی که طلایی رنگ شوند.
در حالی که مرغ ها دارند می پزند، روی بادمجان ها را روغن بزنید و در ماهیتابه برای 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید. حالا بادمجان ها را در بشقاب سرو خوابانده و مرغ های پخته را روی آن بچینید، و در آخر هم آجیل های خرد شده و دانه های انار را روی آن پخش کنید.

ران مرغ جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
ران مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید