دوشنبه, ۲۴ مرداد, ۱۴۰۱ / 15 August, 2022
مجله ویستا
کباب بره | طرز تهیه کباب بره گریل شده
مواد لازم برای کباب بره گریل شده


نکات تکمیلی در مورد کباب بره
گوشت بره 500 گرم
سیخ 6 تا 8 عدد
پیاز قرمز 2 عدد
فلفل قرمز 2 عدد
پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
میخک 2 عدد
تخم زیره ½ قاشق چای خوری
تخم گشنیز 2 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه کباب بره گریل شده
نخست تمامی ادویه ها را در یک هاون بکوبید تا جایی که نرم و ریز شوند. سپس ادویه های ساییده شده را با روغن مخلوط کنید تا به یک سس غلیظی برسید.
تکه های گوشت بره را پاک کرده و به مکعب های 2.5 سانتی متری خرد کنید. گوشت ها را در کاسه ای ریخته و با سس بپوشانید. گوشت های کبابی را خوب در سس بغلطانید و بگذارید نیم ساعت تا 1 ساعت بماند.
سپس گوشت های مزه دار شده، پیاز قرمز و فلفل را یکی در میان در سیخ یا چوب رزماری فرو کنید (برگ های پایین رزماری را جدا کنید اما برگ های سر آن را بگذارید بماند). حدود 5 دقیقه گوشت ها را گریل کنید. مرتب آن ها را بچرخانید تا بیرون گوشت خوب ذغالی و درون آن صورتی و آب دار شود. تکه های گوشت را در کنار بقیه کباب ها سرو کنید.

کباب بره جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
کباب بره را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .