یکشنبه, ۲ مهر, ۱۴۰۲ / 24 September, 2023
مجله ویستا
چاشنی زنجبیل | طرز تهیه چاشنی زنجبیل و سیر
مواد لازم چاشنی زنجبیل و سیر
سیر ساتوری شده 110 گرم
ریشه زنجفیل رنده شده 110 گرم
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده و ریشه زنجفیل رنده شده را در در غذا ساز ریخته و با هم ترکیب می کنیم.
سپس روغن زیتون را کم کم اضافه کرده و مجدداً مواد را می زنیم تا به مخلوطی نرم و یکدست برسیم.
پس از درست شدن این مخلوط آن را در یخچال یا فریزر نگهداری می کنیم.
چاشنی زنجبیل جزو چاشنی ها و ادویه میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید