شنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 21 May, 2022
مجله ویستا

چاشنی زنجبیل | طرز تهیه چاشنی زنجبیل و سیر


مواد لازم چاشنی زنجبیل و سیر

سیر ساتوری شده   110 گرم

ریشه زنجفیل رنده شده   110 گرم

روغن زیتون   1 قاشق غذاخوری


چاشنی زنجبیل | طرز تهیه چاشنی زنجبیل و سیر

طرز تهیه چاشنی زنجبیل و سیر

    سیر خرد شده و ریشه زنجفیل رنده شده را در در غذا ساز ریخته و با هم ترکیب می کنیم.
    سپس روغن زیتون را کم کم اضافه کرده و مجدداً مواد را می زنیم تا به مخلوطی نرم و یکدست برسیم.
    پس از درست شدن این مخلوط آن را در یخچال یا فریزر نگهداری می کنیم.


چاشنی زنجبیل | طرز تهیه چاشنی زنجبیل و سیر

نکات تکمیلی در مورد چاشنی زنجبیل

چاشنی زنجبیل جزو چاشنی ها و ادویه میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

چاشنی زنجبیل ، طرز تهیه چاشنی زنجبیل و سیر


همچنین مشاهده کنید





سایر منابعسایت مجله شبکهسایت الفروزنامه دنیای اقتصادسایت سلام نوسایت آفتاب نیوزخبرگزاری ایسناخبرگزاری فارسروزنامه همشهریسایت دیدبان ایران