دوشنبه, ۱۳ آذر, ۱۴۰۲ / 4 December, 2023
مجله ویستا
طرز تهیه ی گوشت بره و سس لیمو (غذای یونانی)
مواد لازم برای گوشت بره و سس لیمو (غذای یونانی)

طرز تهیه گوشت بره و سس لیمو (غذای یونانی)

نکات تکمیلی در مورد گوشت بره و سس لیمو
کتف گوسفندیک کیلو
کره یک چهارم فنجان
شویدیک قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پیازچه خرد شده 6 دسته
آبیک و نیم فنجان
مواد لازم برای سس لیمو
تخم مرغ زده شده سه عدد
لیمو آب دار 2 عدد
آب مرغیک فنجان

چربیهای اضافی گوشت را جدا کرده ، آن را قیمه قیمه کنید . آن ها را داخل یک ماهیتابه گود قرار داده روی حرارت زیاد بپزید . کره و ادویه را به آن اضافه کنید . گوشت را آنقدر بپزید تا آب آن جذب شود . پیازچه ها را به آن اضافه کنید . در قابلمه را ببندید تا پیازچه ها کاملا نرم شوند . آب را به آن افزوده ، به مدت یک و نیم تا دو ساعت آن را بپزید . آن را بهمراه سس لیمو سرو کنید .
طرز تهیه سس لیمو
تخم مرغ ها را هم زده تا کف کنند . آب لیمو را به آن افزوده هم بزنید . آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت چند دقیقه بپزید .

گوشت بره و سس لیمو جزو غذای ملل - یونانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
گوشت بره و سس لیمو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید