پنجشنبه, ۷ مهر, ۱۴۰۱ / 29 September, 2022
مجله ویستا

مارمالاد آلبالو | طرز تهیه مارمالاد آلبالو


مواد لازم مارمالاد آلبالو


آلبالو     3 کیلوگرم
شکر     1.5 تا 2 کیلوگرم
ژلاتین     3 ورق


مارمالاد آلبالو | طرز تهیه مارمالاد آلبالو

طرز تهیه مارمالاد آلبالو



    آلبالو ها را می شوییم و دم  آنها را می گیریم و هسته آنها را در می آوریم. سپس آنها را کمی له می کنیم و شکر را روی آن می ریزیم و می گذاریم 2 الی 3 ساعت بماند تا شکر، کمی آب شود.
    مواد را داخل یک قابلمه لعابی می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم و گاهی بهم می زنیم تا مارمالاد به جوش آید و مارمالاد، کاملاً سفت شود.
    ژلاتین را در کمی آب جوش حل می کنیم و آن را داخل مارمالاد می ریزیم و می گذاریم یکی دو جوش دیگر بزند. سپس آن را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم کمی خنک شود.
 


مارمالاد آلبالو | طرز تهیه مارمالاد آلبالو

نکات تکمیلی در مورد مارمالاد آلبالو

مارمالاد آلبالو جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
مارمالاد آلبالو را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 30 نفر مناسب میباشد .

مارمالاد آلبالو ، طرز تهیه مارمالاد آلبالو


همچنین مشاهده کنید





سایت رویداد 24خبرگزاری مهرسایت اقتصادآنلاینسایت عصرایرانسایت دیپلماسی ایرانیروزنامه آفتاب یزدسایت فرادیدسایت انصاف نیوزسایت آفتاب نیوزسایت تابناک