چهارشنبه, ۸ آذر, ۱۴۰۲ / 29 November, 2023
مجله ویستا
طرز تهیه جــوجه آشـوکا
مواد لازم برای جــوجه آشـوکا
گوشت جوجه - 300 گرم
ماست - نصف پیمانه
خامه - نصف پیمانه
کره - 50 گرم
فلفل دلمه ای قرمز - یک عدد
پیاز - یک عدد
گوجه فرنگی، هویج، لوبیاسبز و تربچه - برای تزئین
نمک و فلفل - به میزان لازم
ادویه هندی - به میزان لازم

طرز تهیه جــوجه آشـوکا
جوجه ها را 24 ساعت قبل در مخلوط ماست، خامه، کره، نمک، ادویه و پیاز می خوابانیم تا مواد با جوجه خوب مخلوط شود. سپس جوجه ها را به سیخ کشیده و روی آتش ذغال سرخ می کنیم تا طلایی شود باید یادآور شد به دلیل افزودن ادویه هندی این کباب بسیار معطر و به سبک (هیمالیایی) آماده می شود.
اطراف این کباب را می توانید با فلفل دلمه ای قرمز، گوجه فرنگی، لوبیا سبز، تربچه و هر سبزی دلخواه دیگری تزئین کنید.
نکته
این کباب باید تند باشد به همین منظور از فلفل قرمز استفاده کنید.

جــوجه آشـوکا جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
جــوجه آشـوکا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید