چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه جــوجه آشـوکا


مواد لازم برای جــوجه آشـوکا

گوشت جوجه - 300 گرم
ماست - نصف پیمانه
خامه - نصف پیمانه
کره - 50 گرم
فلفل دلمه ای قرمز - یک عدد
پیاز - یک عدد
گوجه فرنگی، هویج، لوبیاسبز و تربچه - برای تزئین
نمک و فلفل - به میزان لازم
ادویه هندی - به میزان لازم

طرز تهیه جــوجه آشـوکا
طرز تهیه جــوجه آشـوکا
جوجه ها را 24 ساعت قبل در مخلوط ماست، خامه، کره، نمک، ادویه و پیاز می خوابانیم تا مواد با جوجه خوب مخلوط شود. سپس جوجه ها را به سیخ کشیده و روی آتش ذغال سرخ می کنیم تا طلایی شود باید یادآور شد به دلیل افزودن ادویه هندی این کباب بسیار معطر و به سبک (هیمالیایی) آماده می شود.
اطراف این کباب را می توانید با فلفل دلمه ای قرمز، گوجه فرنگی، لوبیا سبز، تربچه و هر سبزی دلخواه دیگری تزئین کنید.
نکته
این کباب باید تند باشد به همین منظور از فلفل قرمز استفاده کنید.
 

طرز تهیه جــوجه آشـوکا
نکات تکمیلی در مورد جــوجه آشـوکا

جــوجه آشـوکا جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
جــوجه آشـوکا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه جــوجه آشـوکا


همچنین مشاهده کنید