یکشنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۱ / 22 May, 2022
مجله ویستا
پانینی | طرز تهیه “پانینی” با سس پستو
مواد لازم برای پانینی پستو

طرز تهیه پانینی با سس پستو

فیله مرغ گریل شده
پنیز ماتزارلا
ریحان، گوجه فرنگی
سس پستو
نان سبوس دار

درست کردن این ساندویچ کار خیلی سختی نیست، اما نکته کلیدی اش در سس پستوای است که در بین مواد قرار می گیرد. سس پستوی خوب را باید خودتان درست کنید اما انواعی از آن در مغازه ها فروخته می شوند که طعم نسبتا خوبی دارند. سس پستو مخلوطی از ریحان، سیر، روغن زیتون و سایر مواد (بنا بر سلیقه شما) است.

نکته
مواد این ساندویچ را باید به سلیقه خود لای نان پیچیده و میل کنید. فقط برای خوشمزه تر شدن بد نیست که فیله مرغ و سس پستو مدتی کنار هم بمانند و اصطلاحا با هم ممزوج شوند.
نکات تکمیلی در مورد پانینیپانینی جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
پانینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید