پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

پفک خانگی | طرز تهیه پفک نخودچی خانگی


موادلازم برای پفک نخودچی خانگی
 
آرد نخوچی نرم یک پیمانه
آرد برنج یا ذرت یک پیمانه
یا مخلوط از آرد ذرت و  نشاسته ذرت
جوش شیرین 1/8 ق چ یا دو برابر بکینگ پودر جایگزین شود : 1/4   ق چ بکینگ پودر
3 تا 4 ق غ آب
یک ق غ کره یا مارگارین
پودر پنیر پارمزان 1/3 پیمانه
نمک به قدر لازم
ادویه جات دلخواه مخلوط یا پودر آویشن
رنده یا کفگیر سوراخ دار چرب شده
در صورت تمایل رنگ غذایی یا مقداری زردچوبه
 

پفک خانگی | طرز تهیه پفک نخودچی خانگی
 
طرز تهیه پفک نخودچی خانگی
 
ابتدا آرد ها را با زردچوبه و ادویه جات دلخواه و طعم دهنده ها و جوش شیرین الک کنید . سپس کره ذوب شده و پودر پارمزان را اضافه کنید و مقداری آب افزوده و آن را ورز دهید . خمیر نسبتا سفتی بدست میاید . اگر کفگیر سوراخ دار ندارید از رنده استفاده کنید . روغن مایع سرخ کردنی را گرم کنید . روغن باید زیاد باشد تا غوطه ور سرخ شوند .
مقدار کمی از آن را با دست برداشته و روی رنده یا کفگیر بکشید . خمیر رشته رشته وارد روغن میشود و پف کرده و سرخ میشود . در کنار دست خود یک ظرف یا سینی با حوله کاغذی قرار داده و آنها را جمع کنید . 
 
نکته
 
میتوان از رنگ های مجاز خوراکی پودری یا ژله ای استفاده کرد و خمیر را به چند بخش تقسیم نمود و سپس هر خمیر را جداگانه سرخ کرد و سپس در بسته یا در ظرف باهم مخلوط نمود . زردچوبه و زعفران رنگ دهنده های خوب و مناسبت تری هستند . به جای رنگ از آب لبو یا آب ترشی کلم بنفش هم میتوان مقداری که مزه را تغییر ندهد , استفاده کرد .
 

پفک خانگی | طرز تهیه پفک نخودچی خانگی
نکات تکمیلی در مورد پفک خانگی

پفک خانگی جزو غذای کودک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
پفک خانگی را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پفک خانگی ، طرز تهیه پفک نخودچی خانگی


همچنین مشاهده کنید