یکشنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۱ / 22 May, 2022
مجله ویستا
پفک خانگی | طرز تهیه پفک نخودچی خانگی
موادلازم برای پفک نخودچی خانگی

طرز تهیه پفک نخودچی خانگی

نکات تکمیلی در مورد پفک خانگی
آرد نخوچی نرم یک پیمانه
آرد برنج یا ذرت یک پیمانه
یا مخلوط از آرد ذرت و نشاسته ذرت
جوش شیرین 1/8 ق چ یا دو برابر بکینگ پودر جایگزین شود : 1/4 ق چ بکینگ پودر
3 تا 4 ق غ آب
یک ق غ کره یا مارگارین
پودر پنیر پارمزان 1/3 پیمانه
نمک به قدر لازم
ادویه جات دلخواه مخلوط یا پودر آویشن
رنده یا کفگیر سوراخ دار چرب شده
در صورت تمایل رنگ غذایی یا مقداری زردچوبه

ابتدا آرد ها را با زردچوبه و ادویه جات دلخواه و طعم دهنده ها و جوش شیرین الک کنید . سپس کره ذوب شده و پودر پارمزان را اضافه کنید و مقداری آب افزوده و آن را ورز دهید . خمیر نسبتا سفتی بدست میاید . اگر کفگیر سوراخ دار ندارید از رنده استفاده کنید . روغن مایع سرخ کردنی را گرم کنید . روغن باید زیاد باشد تا غوطه ور سرخ شوند .
مقدار کمی از آن را با دست برداشته و روی رنده یا کفگیر بکشید . خمیر رشته رشته وارد روغن میشود و پف کرده و سرخ میشود . در کنار دست خود یک ظرف یا سینی با حوله کاغذی قرار داده و آنها را جمع کنید .
نکته
میتوان از رنگ های مجاز خوراکی پودری یا ژله ای استفاده کرد و خمیر را به چند بخش تقسیم نمود و سپس هر خمیر را جداگانه سرخ کرد و سپس در بسته یا در ظرف باهم مخلوط نمود . زردچوبه و زعفران رنگ دهنده های خوب و مناسبت تری هستند . به جای رنگ از آب لبو یا آب ترشی کلم بنفش هم میتوان مقداری که مزه را تغییر ندهد , استفاده کرد .

پفک خانگی جزو غذای کودک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
پفک خانگی را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید