یکشنبه, ۲ مهر, ۱۴۰۲ / 24 September, 2023
طرز تهیه خوراک سیب زمینی و هویج هندی
مواد لازم خوراک سیب زمینی و هویج هندی
سیب زمینی پوست کنده خرد شده 300 گرم
هویج پوست کنده خرد شده 300 گرم
شوید تازه ساتوری شده 1 شاخه
روغن یا کره 2 قاشق غذاخوری
زیره سبز 1 قاشق چایخوری
انقوزه خیلی کم
زنجفیل تازه پوست کنده ریزخردشده 1 قطعه 1 سانتیمتری
فلفل سبز تند ریز خرد شده 1 عدد
پودر گشنیز ½ 1 قاشق چایخوری
زرد چوبه ½ قاشق چایخوری
پودر چیلی ¼ قاشق چایخوری
نمک ½ 1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه خوراک سیب زمینی و هویج هندی
روغن را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. زیره و انقوزه را داخل آن می ریزیم و می گذاریم تا جز جز کند. سپس زنجفیل را اضافه کرده و آن را به مدت 10 الی 15 دقیقه سرخ می کنیم.
تمامی ادویه های تند را داخل تابه می ریزیم و یکی دو دقیقه تفت می دهیم. سپس سیب زمینی و هویج را اضافه کرده و آنها را تفت می دهیم تا سبزیجات کاملاً با ادویه ها پوشیده شوند. سپس حرارت را ملایم می کنیم.
½ پیمانه آب داغ و شوید را داخل تابه ریخته و در آن را می گذاریم تا سبزیجات کاملاً پخته و نرم شوند. پس از اینکه هویج و سیب زمینی کاملاً پخت و نرم شد، آبلیمو را داخل آن ریخته و سپس آن را داخل ظرف مناسب سرو می ریزیم و می توانیم روی آن را با مقداری ماست تزئین نماییم.
خوراک سیب زمینی جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
خوراک سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .