پنجشنبه, ۵ خرداد, ۱۴۰۱ / 26 May, 2022
مجله ویستا
طرز تهیه مینی برگر ماهی با سس تارتار
مواد لازم مینی برگر ماهی با سس تارتار

طرز تهیه مینی برگر ماهی با سس تارتار

نکات تکمیلی در مورد مینی برگر
نان همبرگری کوچک 4 عدد
فیله ماهی (با اندازه کوچک) 8 عدد
پودر فلفل قرمز مقداری
آرد ساده ½ پیمانه
روغن زیتون مقداری
پنیر پارمزان 25 گرم
شاهی 1 دسته
لیمو ترش 1 عدد
سس تارتار به میزان دلخواه

روی فیله های ماهی نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز بمالید. سپس روی آن ها را با آرد بپوشانید. در یک تابه 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله گاز قرار دهید. سپس ماهی ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس روی آن ها پنیر پارمزان را ریز رنده کنید.
نان ها را در فر قرار دهید تا تست شوند. سپس فیله های سرخ شده را با نان، سس تارتار، برش های لیمو و شاهی سرو نمایید.

مینی برگر جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
مینی برگر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید