پنجشنبه, ۱۸ خرداد, ۱۴۰۲ / 8 June, 2023
مجله ویستا
طرز تهیه پنه آل پولو
مواد لازم برای پنه آل پولو

طرز تهیه پنه آل پولو روش گریل کردن مرغ نکات تکمیلی در مورد پنه آل پولو
پنه:به میزان لازم
روغن زیتون:20 گرم
سیر:5 گرم
سینه مرغ گریل شده:40 گرم
فلفل سبز نگینی:15 گرم
زیتون:10 گرم
ریحان تازه:20 گرم
پنیر پارمزان:به میزان لازم
نمک و فلفل:به میزان لازم

سیر و فلفل سبز را در روغن زیتون تفت می دهیم، سپس زیتون و سینه مرغ گریل شده و پنه را به مواد درون ماهی تابه می افزاییم و به اندازه دلخواه نمک و فلفل به آن زده و هنگام کشیدن، پاستا را با ریحان تازه و پنیر پارمزان سرو می کنیم.
مقدار کمی سس خردل، خامه، روغن زیتون، سرکه بالزامیک و همچنین کمی نمک، فلفل و جوز هندی را با هم میکس کرده و سپس سینه تمیز شده و برش خورده مرغ را با این مواد آغشته کرده و اجازه دهید 3 تا 4 ساعت در این سس بماند، سپس در ماهی تابه یا مایکروویو یا حتی روی توری های سنتی کباب پزی نیز می توانید مرغ را گریل کنید.
پنه آل پولو جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
پنه آل پولو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید