جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه پنه آل پولو


مواد لازم برای پنه آل پولو
 
 پنه:به میزان لازم
 روغن زیتون:20 گرم
 سیر:5 گرم
 سینه مرغ گریل شده:40 گرم
 فلفل سبز نگینی:15 گرم
 زیتون:10 گرم
 ریحان تازه:20 گرم
 پنیر پارمزان:به میزان لازم
 نمک و فلفل:به میزان لازم
 

طرز تهیه پنه آل  پولو
 
طرز تهیه پنه آل پولو
 
سیر و فلفل سبز را در روغن زیتون تفت می دهیم، سپس زیتون و سینه مرغ گریل شده و پنه را به مواد درون ماهی تابه می افزاییم و به اندازه دلخواه نمک و فلفل به آن زده و هنگام کشیدن، پاستا را با ریحان تازه و پنیر پارمزان سرو می کنیم.
 
 
روش گریل کردن مرغ
 
مقدار کمی سس خردل، خامه، روغن زیتون، سرکه بالزامیک و همچنین کمی نمک، فلفل و جوز هندی را با هم میکس کرده و سپس سینه تمیز شده و برش خورده مرغ را با این مواد آغشته کرده و اجازه دهید 3 تا 4 ساعت در این سس بماند، سپس در ماهی تابه یا مایکروویو یا حتی روی توری های سنتی کباب پزی نیز می توانید مرغ را گریل کنید.
 
نکات تکمیلی در مورد پنه آل‌ پولو

پنه آل‌ پولو جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
پنه آل‌ پولو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پنه آل پولو


همچنین مشاهده کنید





خبرگزاری صدا و سیماخبرگزاری ایسناروزنامه آفتاب یزدسایر منابعروزنامه توسعه ایرانیخبرگزاری ایلناسایت مجله شبکهروزنامه دنیای اقتصادسایت بیتوتهروزنامه شرق