شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۰ / 22 January, 2022
مجله ویستا

مربای گیلاس | طرز تهیه مربای گیلاس


مواد لازم برای مربای گیلاس


گیلاس قرمز یا سیاه 1 کیلوگرم
شکر 7 لیوان
اسانس وانیل چند قطره

طرز تهیه مربای گیلاس



گیلاس ها را تمیز و برگ های ان را جدا کنید سپس بشویید و با کمک هسته گیر یا چاقو هسته های گیلاس ها را خارج کنید؛ گیلاس های هسته گرفته را داخل کاسه ای بریزید و لابلای گیلاس ها شکر بپاشید سپس گیلاس ها را به مدت 12 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آب بیندازند.

قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و گیلاس ها را داخل قابلمه بریزید، اجازه دهید مربا آرام آرام بجوشد و غلیظ شود سپس وانیل را اضافه و مخلوط کنید، مربا را پس از اماده شدن از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.


مربای گیلاس | طرز تهیه مربای گیلاس



نکته‎ها:در صورتی که از گیلاس صورتی استفاده کنید مربای شما رنگی روشن خواهد داشت و با استفاده از گیلاس سیاه مربای شما رنگی تیره تر خواهد شد.

نشانه قوام آمدن مربا:مقداری از شربت را در قاشقی بریزد، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است.

دلیل کپک زدن مربا:شکر آن کم باشد، قوام نیامده باشد، کاملا پخته نشده باشد.

دلیل شکرک زدن مربا:این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده می شود، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک می زند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک ان از بین برود.


مربای گیلاس | طرز تهیه مربای گیلاس

نکات تکمیلی در مورد مربای گیلاس

مربای گیلاس جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مربای گیلاس را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

مربای گیلاس ، طرز تهیه مربای گیلاس


همچنین مشاهده کنید





سایت ارانیکوروزنامه آفتاب یزدروزنامه شهروندسایت اکوایرانسایت فرادیدسایت شفقناسایر منابعخبرگزاری ایرناسایت خبرآنلاینسایت نمناک