شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۰ / 22 January, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه کلم بروکسل برشته


مواد لازم برای کلم بروکسل برشته
کلم بروکسل1 کیلوگرم
روغن زیتون¼ پیمانه
سیر کوبیده شده4 حبه
سرکه سفید1 پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
 

طرز تهیه کلم بروکسل برشته
طرز تهیه کلم بروکسل برشته
برای آماده کردن کلم ها، ساقۀ ته آنها را می گیریم. دو الی سه برگ روی هر یک از آنها را می گیریم و هر کدام را از وسط نصف می کنیم.
نیمی از روغن زیتون را داخل یک تابه می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم. سیر را به آن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن کمی داغ شد، مقداری از کلم ها را که به ته تابه می رسند در آن می ریزیم و می گذاریم تا یک طرف آنها کاملاً سرخ شده و طلائی – قهوه ای شود. سپس نیمی از سرکه را روی آن می ریزیم و می گذاریم تا کلم ها کاملاً بپزند.  
نیم دیگر کلم ها را نیز می پزیم و آنها را داخل ظرف مناسب سرو می گذاریم و روی آن را با نمک و فلفل مزه دار کرده و روی آن کمی روغن زیتون می ریزیم و آنها را داغ سرو می کنیم.
 

طرز تهیه کلم بروکسل برشته
نکات تکمیلی در مورد کلم بروکسل

کلم بروکسل جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کلم بروکسل را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کلم بروکسل برشته


همچنین مشاهده کنید





روزنامه ایرانسایت اعتماد آنلاینسایت انصاف نیوزخبرگزاری مهرروزنامه آفتاب یزدسایت نامه نیوزخبرگزاری اسپوتنیکسایت ارانیکوسایت بیتوتهسایت دیپلماسی ایرانی