چهارشنبه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۱ / 6 July, 2022
مجله ویستا

همبرگر بوقلمون | طرز تهیه همبرگر بوقلمون و اسفناج


مواد لازم همبرگر بوقلمون و اسفناج
گوشت بوقلمون چرخ شده 450 گرم
برگ اسفناج 120 گرم
پیازچه 10 ساقه
سیر 1 حبه
زیره آسیاب شده ¾ قاشق چای خوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
نان همبرگر کوچک 12 عدد
سس مایونز   به مقدار لازم برای سرو
خیارشور  به مقدار لازم برای سرو

همبرگر بوقلمون | طرز تهیه همبرگر بوقلمون و اسفناج
 
طرز تهیه همبرگر بوقلمون و اسفناج
 
گوشت بوقلمون چرخ شده، اسفناج خردشده، پیازچه خردشده را در کاسه ای با هم مخلوط کنید.
 سیر رنده شده و زیره آسیاب شده را با کمی نمک و فلفل سیاه به مخلوط اضافه کرده و با چنگال به خوبی مخلوط نمایید. از مخلوط بوقلمون و اسفناج 12 عدد برگر تهیه نمایید. قطر برگرها حدود 1 تا 1.5 سانتیمتر باشد.
روغن را در یک تابه روی شعله متوسط گرم کنید. هر سمت برگرها را به مدت 5 دقیقه سرخ نمایید تا طلایی قهوه ای شوند و مغز آن ها نیز به خوبی بپزد.
نان ها را کمی داخل فر گرم کنید سپس به یک سمت آن ها سس مایونز یا سس تارتار بمالید.
برگرها را روی نان قرار داده و با خیارشور و خلال های پیاز سرو کرده و نوش جان کنید.
 
 
نکات تکمیلی در مورد همبرگر بوقلمون

همبرگر بوقلمون جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
همبرگر بوقلمون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

همبرگر بوقلمون ، طرز تهیه همبرگر بوقلمون و اسفناج


همچنین مشاهده کنید





روزنامه دنیای اقتصادخبرگزاری تحلیل بازارسایت دیجیاتوروزنامه توسعه ایرانیسایت مجله شبکهسایت ساعدنیوزروزنامه همشهریسایت اعتماد آنلاینسایت آفتاب نیوزخبرگزاری ایلنا